lauantai 31. toukokuuta 2014

Uus banneri ! ja taas huonoja uutisia



Moikka!
Heidi teki mulle vihdoin bannerin, kun pyysin sitä jo kauan aikaa sitten, koska en itse osaa kovin hyvin tehdä kuten tuosta aikaisemmastakin näkee. Kiitos Heidille!
Huonot uutiset tulee tässä; mun kone on oikeesti päättänyt sittenkin kuolla. Sain kuvat pelastettua kun se tossa heräs henkiin, mutta sitten kun sen sammutin, niin ei se enää käynnistynyt. Eli postauksia tulee nyt miten saan konetta lainaan, tai jos omani suostuu taas joku päivä käynnistymään.

Torstaina Käytiin Siirin kanssa ajamassa kevyt lenkki Zokolla, annoin ponin hölkkäillä omia vauhtejaan ja käveltiin myös jonkun verran. Matkaa tuli n. 6km, ja Zoko meni ihan hyvin. Perjantaina oli vähän rankempi lenkki, ajettiin vähän kovempiakin pätkiä ja Zoko meni tosi kivasti. Tänään käytiin kävelemässä 5km ja otettiin me myös muutama hölkkäpätkä.

Tänään kävin myös kokeilemassa yhtä ponia jolla starttaan luultavasti Loviisan poniraveissa 28.6. Poni tuntui tosi hyvältä ja oli reipas kärryjen edessä, ei tarvinut pahemmin käskeä ja kulki ihan hyviä vauhtejakin. Startti olisi ponin ensimmäinen ja itselleni toinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti