keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Shoppailua


 



 Moikka!
Tällä viikolla oonkin tuhlannut rahaa ihan kiitettävästi, ostin Zokolle facebookin kirppisryhmästä satula-paketin, jossa tuli mukana satula, huopa, jalustimet & hihnat, satulavyö, suitset ja kuolaimet. Huopa ja vyö ovat sinisiä ja suitsissakin oli otsapanta ja turparemmi siniset. Suitset olivat kuitenkin vähän liian pienet, tai lähinnä turpahihna ja otsapanta, joten laitan ne myyntiin. Satula oli muuten hyvä mutta valuu vähän eteenpäin ja nousee takaata ravissa sentin tai pari, mutta tänään ostamani häntäremmi varmaan auttaa asiaa.

Tänään Zokolla oli vapaapäivä ja itse menin Heidin kanssa Helsinkiin Horzen myymälään ja ostin sieltä häntäremmin satulaan, häntäremmin pidikkeen, kumilenkit jalustimiin, jännesuojat, silatyynyn ja loimi "naulakon".
Kaikki tulee ihan tarpeeseen, vaikkakaan noi jännesuojat ei ihan pakolliset olekkaan. Toi loiminaulakko ainakin on tosi hyvä, kun Zokon tämän hetkisen karsinan luona ei ole mitään mihin loimet saisi, ja on vähän rasittavaa pitää niitä laatikossa.

Eilen ratsastin Zokolla, testattiin uutta satulaa. Mentiin ensin kentällä pari kierrosta käyntiä ja sitten otettiin pätkä ravia. Satula näytti pysyvän ihan hyvin paikallaan, ravissa vain tosiaan nousi takaat sentin tai pari. Sitten lähdettiin Heidin ja Vaavin kanssa vielä hyvin pienelle maastolenkille, ja ravattiin myös maastossa kaksi kertaa. Zoko meni toosi hyvin! :)

Maanantaina mentiin semmoinen 5km kävely maasto lenkki ajaen. Aikaa meni 1h ja Zoko toimi tosi kivasti vapaapäivän jälkeen. Huomenna mennään varmaan kevyehkö ajolenkki.


4 kommenttia:

  1. Oisko satula liian leveä ja siksi painuu edestä alemmas = takaa nousee..?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep on ponille vähän leveä en muistanut kirjoittaessani sitä mainita :p

      Poista