perjantai 2. toukokuuta 2014

Irtohypytystä



Tiistaina käytiin Zokon kanssa kävelemässä metsässä tunnin lenkki, matkaa tuli n. 6km. Pois päin kotoa poni oli tosi reipas, ja hölkkäiltiin myös muutamia pätkiä. Kotiin käännyttäessä Zoko rauhoittui vähäsen eikä enään kiitänyt, mikä oli ihan hyvä, koska oma kuntoni alkoi jo loppua.
Keskiviikkona sitten irtohypytettiin tamma, ja sehän tuntui tykkäävän siitä kovasti. Lopuksi  se vielä hyppi vapaaehtoisesti kujan kerran, vaikka itse ajattelin, että nyt lopetetaan. Aluksi pelkäsin, että Zoko menee jostain aidan raosta läpi tai jotain muuta vastaavaa, mutta onneksi se tuntuu kunnioittavan aitoja. Kaiken kaikkiaan hypytys meni hyvin, ponikin tuli vähän hikeen kaulalta. Lopuksi käytiin kävelemässä vähän maastossa loppu käyntejä. 
Torstaina kaverini Oona tuli katsomaan Zokoa ja käytiin n. tunnin kävely lenkillä sateessa. Testasin samalla Zokon sadeloimen, hyvin sopi ja toimi oikein hyvin. Poni oli taas tosi reipas, olisi halunnut juosta kovempaakin kun vain hölkkää, mutta oma kunto ei oikein taaskaan riitä. Toivon mukaan tulisi ne valjaat pian niin päästäisiin menemään vähän kovempaakin, jos poni on edelleen sitä mieltä.



Kaikki kuvat © Heidi Wallin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti