torstai 8. toukokuuta 2014

Vihdoin pääs ajelee



Tiistaina päästii vihdoin kunnon lenkille kärryillä. Mentiin n. 6km lenkki ja annoin ponin mennä omaa vauhtiaan, eli semmosta reipasta hölkkää. Seurana meillä oli taas Heidi ja Vaavi. Lähtiessämme Vaavi oli edellä, mutta sitten se teki stopin, kun se pelkäsi jotain ja Zoko ei tykännyt siitä oikein, ja alkoi keulimaan, joten mentiin sitten edelle. Kun käännyttiin takasin niin Vaavi tuli taas edelle, että oppisi kulkemaan siellä. Lenkki meni oikein hyvin, ja valjaatkin olivat sopivat. Suitset vaan oli vähän kummalliset, leukahihna on niin lyhyt ja kireä, että leukalenkin hihna ei yltä kunnolla siihen. Lisäksi turpahihna tulee aivan liian ylös, joten laitoin sen samaan kohtaan mihin kuolainrenkaatkin kiinnitetään. Ja ohjat ovat myös liian lyhyet, kilpaohjiksi ihan hyvät varmaan.


© Heidi Wallin
Eilen käytiin tunnin kävelylenkillä, matkaa tuli 5km. Otin ponilta huput pois, ja se meni ihan hyvin, huppujen kanssa se vaan keskittyy vähän paremmin, mutta en aio treenissä kumminkaan jatkossa käyttää huppuja.
Minulla itselläni oli eilen soveltuvuuskokeet parturi-kampaajaksi. Siellä sai kyllä istuskella ihan tarpeeksi. Alkoi 7.45 ja pääsin lähtemään joskus 15 aikoihin. Suurin osa tästä ajasta oli siis vain odottelua. Koulutus kuulostaa niin kivalta, toivottavasti pääsisin sinne, vaikka ei leipuri ja kauppiskaan huonoja vaihtoehtoja ole. Kaikki aikalailla samalla viivalla.

© Heidi Wallin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti