torstai 15. toukokuuta 2014

Pentusia ja DIY: nimi loimi

Pikku-poika

Tyttö

Iso-poika

Siinä on surkeat kännykkä kuvat (joista tää blogi tulee täyttymään kun en ikinä jaksa järkkärillä kuvata mitään) meijän Dinan pennuista. Mittelspitz on tosiaan näiden makkaroiden rotu ja yksi poika on vielä vapaana.


Ostin tälläisen hiittiloimen facebookin ponitavarakirppis ryhmästä, ja se siis on ihan mustaa fleece-kangasta ja reunoilla on siniset kanttinauhat. Halusin loimeen Zokon nimen, kun olin jollain aikaisemmin nähnyt saman tyyppisen. Valkoisesta fleecestä leikkasin kirjaimet sitten ja ompelin kiinni, tuli taas itselle vuoden ompelukiintiö täyteen, osaa olla turhauttavaa hommaa vaikka koneella tekeekin.


Tänään kävin Zokon kanssa ajolenkillä, 5km hölkkää ja aluksi Vaavi oli mukana, mutta sitten ravattiin Zokon kanssa edelle. Tyttö oli todella rasittavalla päällä, ei ollut kauhean halukas juoksemaan ja pää oli kokoajan vasemmalla ja vartalokin ihan mutkalla ja tiellä mentiin reunasta reunaan. Ja lisäksi vielä säikyttiin kokoajan kaikkea täysin turhaa ja olematonta. Huomenna ponilla on vapaapäivä, niin toivottavasti ensikerralla menee paremmin, ja ensi kerralla taas pistetään korvat kiinni niin loppuu turha säikkyminen.

2 kommenttia:

  1. Sulla on tosi kiva ja hienoja kuvia sisältävä blogi. Tosta loimestahan tuli aika hienon näköinen! :)
    Käy toki katsomassa munkin raviponi blogi, jossa on niin shettiksiä kuin russeja, starttaamattomia ja startanneita :)
    http://pinjaponit.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos :) Juu ittekkin tykkään että tuli aika kiva :D Mä taidankin jo lukea sun blogias :)

      Poista