maanantai 5. toukokuuta 2014

Poni parhain

© Heidi Wallin


Perjantaina pikku neiti pääsi perähevoseksi Kasteen mukaan, en tiedä onko Zoko ennen ollut perähevosena, mutta jos ei niin meni kyllä todella hyvin, kuin vanha tekijä. Menimme kevyen lenkin n. 5km joka sisälsi hölkkää ja muutaman kävely pätkän. Ihan mahtava poni ja niin fiksu.
Lauantaina juoksutin Zokon kentällä, mentiin n.15min, ja poni meni paremmin kuin aikasemmilla juoksutus kerroilla, mutta oli vähän laiskempi kuin viime kerroilla, mutta hyvin se meni kumminkin.
Sunnuntaina oli taas kävelylenkki, josta alkumatka mentiin Heidin ja Sirin kanssa samaa matkaa, mutta sitten tiemme erosivat, kun halusin mennä näyttämään Zokolle tietä jossa ei oltu vielä käyty. Poni oli tosi reipas ja eteenpäinpyrkivä ja oma hölkkävauhtini ei taaskaan meinannut neidille riittää.

© Heidi Wallin

Tänään menimmekin pitkän kävelylenkin tällä kertaa Vaavin ja Heidin seurana. Aikaa meni n.1 h 30 min ja matkaa tuli vähän päälle 8 km. Tällä kertaa ei tullut niin paljoa hölkkäpätkiä, koska jostain syystä minua alkoi pistämään kylkeen ja kävelykin oli kamalaa. :D
Sanoin siinä sitten Heidille jotain, että olisi niin paljon helpompaa jos Zoko voisi kantaa minut, ja sitten saatiinkin idea, että lenkin jälkeen voisi vielä mennä kentälle käymään ponin selässä. Ja sehän sujui Zokolta todella hienosti, ei se ollut moksiskaan. Tänään siis ekaa kertaa oli pikkuisella ratsastaja selässä. Mamma on ylpeä :)


Ja ihania uutisia, valjaat tuli ! Vihdoin, onhan tilauksesta jo suunnilleen kaksi viikkoa, nyt minun ei tarvitse enään kuntoilla :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti