tiistai 24. kesäkuuta 2014

pikapostaus


Kuvasta voitte päätellä, että kaikista ongelmista huolimatta päästiin Loviisan poniraveihin! On kyllä muutama melkoisen kova poni vastassa, mutta tärkeintähän on, että saadaan hyväksytty suoritus ja on vain plussaa jos ei ihan viimeisinä maaliin tulla.

Ilmoitin myös Zokon Vermon poninäyttelyihin, toivottavasti saadaan kyytiä järjestettyä.

Eilen käytin Kouvolasta hakemassa Zokolle kilpakärryt, kun saatiin edullisesti kirpparilta täysin käyttämättömät finn tackin hopeat pikalukko kärryt. Ne on omasta mielestäni ihan todella hienot, vaikka sinisiä alun perin hainkin. Hinta oli kuitenkin niin edullinen, ettei voinut jättää ottamatta, kun mukaan tuli vielä renkaatkin ja kahdet pleksit. Toisessa aisassa on vain alle peukalon pään kokoinen kohta joka on vähän ruosteessa ja maalit lähtenyt.

Tänään Zokolle tulee satulan toppaaja katsomaan satulaa ja ponia. Ennen sitä ajan tytöllä 8km lenkin, ettei häsläisi siinä satulaa sovitettaessa. Eilenkin tamma oli valjastaessa ihan sekaisin, tosin se johtui luultavasti siitä, että toisella käytävällä oli Heidi laittamassa Tootikkia ja Zoko ei nähnyt sitä kunnolla.

2 kommenttia: