lauantai 14. kesäkuuta 2014

:)


Moikka!
Nyt ollaan saatu nauttia kesästä parhaimmillaan, eli sadetta päivästä toiseen. Silti on Zoko saanut ahkerasti käydä lenkillä, ja onneksi yleensä lenkkien aikana sade on hieman laantunut, ettei ihan kaatosateessa ole tarvinnut mennä.
Nyt on alkanut Zokossa näkyä se myynti-ilmoituksessakin mainittu vähän vaikeampi tamma, sillä laitumelta ei tämä neiti olekkaan niin innoissaan tulossa pois. Tänään Zoko päätti tehdä mukavan alkuverryttelyn laitumella kiitolaukassa minua pakoon juosten. Edellisinä päivinä Zoko taas on oikein reippaasti ollut tulossa pois laitumelta, jonain päivänä oli kuulemma tullut aidasta läpi, kun oli jäänyt viimeiseksi. Tyttönen on myös ihan rakastunut laidun kaveriinsa Jamiin, ja sen perässä laitumelta talliin meno on ollut pikkuista steppausta ja pystyyn hyppimistä.
Zoko on kumminkin kokoajan ihan hallittavissa, ja vähän kun komentaa niin kyllä se rauhoittuu, että ei mitään vakavaa.



Eilen Zokolle alennettiin juomakuppi, eli enään ei tarvitse juoda sankosta.
Tänään Oona oli mukanani tallilla, ja kunhan olimme saaneet pikku pirulaisen kiinni, lähdimme kevyelle lenkille. Matkaa taisi tulla n. 5,5km ja aikaa meni vajaa tunti. Zoko sai hölkötellä omia vauhtejaan ja käveltiin myös vähäsen.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti