torstai 26. kesäkuuta 2014

Karkuriponi



Moikka!
Tiistaina Zokon luona kävi satulansovittaja, ja satula lähti hännen matkaansa topattavaksi. Hän katsoi myös valjaita, ja kehotti hankkimaan toisenlaisen silatyynyn, sillä silat "painuvat" taaksepäin vähäsen. Jostain geelisilätyynystä hän puhui, mutta en ole löytänyt semmoista. Vaihdan paksumman silatyynyn varmaan ainakin aluksi.
Ennen satulansovittajan tuloa kävin ajamassa Zokolla 8km lenkin. Aluksi tamma oli vähän tahmea, mutta loppua kohden parani.


Eilen kävin juoksuttamassa Zokon. Tarkoitus oli juoksuttaa Zokoa n. 30min. Laukka oikeaan kierrokseen ei oikein sujunut liinassa, joten ajattelin, että irtona sitten. Noh, poni juoksi kerran kentän toisesta päästä toiseen ja sitten jäi portin luokse häsläämään, ja siitä sitten yritti hypätä portin yli, mutta ei ihan kumminkaan onnistunut vaan ylempi lanka katkesi. Lähdin toista kautta Zokon perään, sillä arvelin sen menevän joko laitumelle, talliin tai Ellan ja Rollan(entiset tarha-kaverit) luo. Ellan ja Rollan luoksehan se menikin, ja koitin siinä saada sen kiinni, mutta se ei kumminkaan antanut kiinni vaan lähti juoksemaan laitumille. Yksi laidun osio oli auki, ja sain ponin suljettua siihen, ja siellä sitten sen sain kiinni, vaikka hetken näytti siltä, että Zoko hyppää siitäkin aidasta yli. Palattiin sitten takaisin kentälle ja juoksutin vielä liinassa molempiin suuntiin pari kierrosta. Onneksi ponille ei kumminkaan karkumatkan aikana sattunut mitään.



Pennut saivat tänään mikrosirut ja ne on kasvaneet niin nopeasti! 



Loppuun vielä pari kuvaa kilpakärryistä, kun joku pyysi.
Tänään Zokolla on vp, ja me menemme Heidin kanssa ajamaan Leijalla ja Mannilla vielä ennen Lauantain starttia.

5 kommenttia:

  1. Hyvä, ettei sil käyny mitää :O
    Upeat kärryt ;)

    VastaaPoista
  2. VOITKO TEHDÄ VARUSTEPOSTAUKSEN

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin mä kunhan saan varusteet kuvattua, eli ei ihan heti ole tulossa. Mutta mahdollisimman pian yritän :)

      Poista