sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Työssäoppimista, poneja



Moikka taas!
Tällä viikolla ollaan reenailtu normaalisti, maanantaina ajoin molemmat ponit, Zokon aika jäätävässä pimeydessä. Olin tosi onnellinen, että olen pyörinyt tolla tallilla nyt jostain 2011 vuodesta, joten maastot on aika tutut, sillä tuolla pimeydessä ei nähnyt kyllä kärryiltä edes lampun kanssa lähes yhtään mitään. Lenkit sujuivat molemmilta poneilta tosi hyvin ja olivat molemmat tosi reippaalla päällä. Rolla pukitteli taas alussa monta kertaa, mitä se on tehnyt nyt viime kerroilla aika monesti. Ilopukkeja taitaa olla, kun se tykkää niin lenkkeilystä. Ajoin molemmilla 7km.
Tiistai ja keskiviikko jäivät vapaiksi, keskiviikko siksi, että pääsin koulun takia yhden luokkalaiseni, ja kakkosen kanssa Porvoon Taidetehtaalle Talent Factoryyn tekemään esiintyjille kampauksia. Talent factory oli siis tälläinen kilpailu, jossa oli tanssijoita, laulajia, bändejä, koomikoita yms. Oli ihan tosi kiva päivä kyllä, ja oli niin boss olo, kun mentiin vaan bäkkäripassit kaulassa. Oltiin muuten Uniikin kanssa samalla bäkkärillä, hän kun esiintyi Talent factoryn lopussa. Oli tosi hyvä keikka Uniikilla, ja ihan mahtava fiilis vaikka yleisöä ei paljoa ollutkaan.  





Torstaina otettiin Rolla Zokon mukaan peräponiksi, ja ajettiin 8km lenkki reipasta hölkkää. Lenkki meni kivasti, vaikka Rolla välillä vähän pelleilikin, pukitteli ja kiihdytteli yhtäkkiä ja semmoista.
Viime viikon loppuna käytiin Messukeskuksessa, kun Luna oli näyttelyissä siellä. Minä ja Laura kierreltiin messukeskusta, kun koiranäyttelyt ei niin paljoa kiinnostanut. Ostin Zokolle lemmikkimessuilta alla olevassa kuvassa näkyvän nimikyltin, ja eilen veinkin sen Zokon oveen kiinni.

Tämän viikon olen ollut työssäoppimassa, niinkuin kai jossain aiemmassa postauksessa mainitsinkin. Ensiviikko vielä on työssäoppimista, onneksi.. Alkaa vähän kyllästyttämään se kun ei siellä oikein pääse paljoa tekemään. Tottakai seuraamallakin oppii, mutta jotenkin haluisin vain takaisin kouluun jo.


Olen pahoillani näistä vanhoista kännykkäkuvista, ja muutenkin postauksesta taisi tulla vähän sekava. Työssäoppimisen takia on tosi vähän aikaa mihinkään, kun töistä menen suoraan tallille, ja siellä on jo melkein pimeää kun pääsen sinne, joten kuvista on turha haaveilla, ja kotiin pääsen vasta joskus illasta, ja sitten haluaa vain mennä nukkumaan, joten postailusta ei ole oikein tullut mitään, ja siksi tämä postaus onkin niin täynnä kaikkea sekalaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti