keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Kaksin aina kaunihimpi


Zokon kanssa treenit sujuu niinkuin ennenkin, nyt loppuvuosi otetaan vähän rennommin, kun ei ole mitään sarjoja, muuten ponin kanssa oltaisiin voitu vielä tämän vuoden puolella startatakkin. Treenataan voimaa ja vauhtia vielä siis, ja keväällä sitten valloitetaan toivon mukaan raviradat.

Käytiin viime viikolla Loviisassa extempore hiitillä, kun tallin pitäjä tarvitsi omalle hevoselleen matkakaverin. Zoko tuntui paremmalta kuin koskaan, ja meni täysin omasta tahdostaan reippaammin kuin ikinä ennen, se painoi ihan kunnolla kädelle. En vaan jaksanut laittaa lähtiessä sportstrackeriä päälle, niin en vauhdista tiedä, mutta hyvältä se tuntui, ja radan varrella olleet vanhat ravimiehet sanoivat samaa :'D



Olen muuten leikannut Zokon harjan ihan lyhyeksi, kun alkoi ärsyttämään siinä oleva vain yksi pitkä tupsu. Zoko näyttää nyt oikein söpöltä ja kaula hirmuisen paksulta. Kyllähän se harja kasvaa, ja näyttääpähän sitten pitkänä paremmalta, kun on vähän tasaisempi.

Ratsastaessa maastossa Zoko on ollut vähän villinä, ja lähtenyt pariin kertaan viemään kotiin päin täyttä kiitolaukkaa. Vaihdoin kuolaimen suorasta nahkakuolaimesta niveleen, ja viimelenkki sujui taas paremmin.



Rollan kanssa ollaan aloitettu nyt reenaaminen ja se on kyllä ihan hauska tapaus. Se on periaatteessa reipas, mutta hyytyy tosi nopeasti. Nyt parin viikon jälkeen se kulkee jo hieman tasaisempaa vauhtia.





2 kommenttia: