sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Älä luovuta beibe ota kaikki mitä puuttuu beibe



Moikka vaan !
Zoko on nyt viime viikolla ollut lenkeillä aika huono, ravi on ollut surkeaa, takajalat eivät oikein pysy tahdissa ja kokoajan rikkoo laukalle, ellei mennä ihan pikkuhölkkää. 
Sain vihdoin Zokolle hierojan, ja perjantaina Lola tuli hieromaan ponia. Hän sanoi, että Zokolla oli selkä kireänä, luultavasti juuri siksi, kun silat ovat painaneet. Myös kaulassa ja etupäässä, lavoissa ja säässä oli kireyttä luultavasti myös edellä mainitusta syystä. Ja sitten vielä.. Zokon oikeassa takajalassa reidessä polven yläpuolella on repeämää lihaskalvossa, mikä on voinut tulla nyt kun se on riehunut liukkaassa mutaisessa tarhassa, tai sitten kun pari viikkoa sitten poni pukitti suolakivitelineensä paskaksi kun silloinen vieruskaveri ei miellyttänyt, ja oli silloin juuri tuota oikeaa takajalkaa aristellut ja pidellyt ilmassa. Lola sanoi että repeymä tuskin haittaa menoa, mutta sen olemassa oleminen on hyvä tiedostaa, kun arpikudos saattaa kumminkin hieman rajoittaa lihaksen liikkumista.




Lola neuvoi meitä ottamaan nyt vähän aikaa rauhallisesti, ja välttämään ratsastusta tai ajoa, että mentäisiin kevyitä lenkkejä maasta käsin.
Meillekkin tuli vihdoin kunnon talvi perjantaina, kun satoi semmoinen 10cm lumikerros maahan. Tosi kivaa, että on vähän valosampaa, harmi vaan että ensiviikolle oltiin visiin luvattu plussakelejä, eli lumi ei tullut jäädäkseen.
Lauantaina menin Heidin mukaan töihin ja siivottiin siinä karsinat ja jaettiin päiväheinät, ja sitten kuvattiin varmuuden vuoksi tonttukuvia jo nytten, jos ei lunta ennen joulua enään tulekkaan. Myös tämän postauksen kuvat on lauantailta, tonttuilukuvien jälkeen otettu. Zoko ei ollut taaskaan kovin mielissään meidän ideasta, koska paikallaan seisominen on niin tylsää.. Mutta kuvista tuli yllättävän hyviä kumminkin eikä poni näytä niissä olevan yhtään niin naama nurin päin kuin oikeasti oli.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti