lauantai 30. elokuuta 2014

Porvoon paikallisravit 23.8



Viikon myöhässä kirjottelen taas. Jotenkin ei inspaa yhtään kirjoittaa blogiin, eikä tosin kuviakaan Zokosta ole, enkä viitsi kuvatonta postausta tehdä, kun en itsekkään sellaisia jaksa lukea.

Puolikuntoisena lähdin viime lauantaina Heidin ja äitin kanssa Sannaisiin laittamaan ponit valmiiksi, ja sitten matkustettiin lyhyt matka Porvoon radalle. Oltiin ihan hyvissä ajoin paikanpäällä, ja taluteltiin jonkun aikaa Mannia ja Leijaa varikolla. Sitten laitettiin ponit valjaisiin, ja jotkut tytöt tulivat kyselemään poneista. Ihan mukavaa, että jotkut tulee ihan tuntemattomille jutustelemaan.

Lämppäsin Mannia radalla kaksi kierrosta, ensimmäinen kierros hölkkäiltiin sekki auki, ja toiselle kierrokselle pistettiin sekki kiinni. Jo toisen kierroksen alussa Manni otti laukan, ja annoin sen sitten laukata vähän, ihan vain testatakseni miten se toimisi Mannilla. Sitten jatkettiin loppu kierros reippaammassa ravissa ja Manni tuntui aika hyvältä.



Sitten laitettiin ponit seisomaan kopin taakse muiden ponilähtöjen ajaksi, ja katsoin muut paitsi meitä ennen olevan lähdön, sillä kun sen lähdön ponit lähtivät esittelyyn, niin mentiin Heidin kanssa varikolle kävelemään/hölkkäilemään poneilla. Olin vähän pihalla tosta esittelystä taas vaihteeksi, kun kukaan ei kerääntynyt varikolla jo valmiiksi jonoon.. Onneksi minun perässä tulevan ponin kuski huikkasi mulle, että menen hänen eteen. Esittelyssä Manni vielä meni ihan kivaa ja reipasta ravia, mutta kun päästiin voltista tokalla matkaan, niin poni oli ihan unessa. Ja aina kun vähän käski niin meinasi tulla laukka, joten tultiin sitten Mannin omaa vauhtia, ja viimeiseksihän siinä jäätiin.

Tämä oli nyt poikien viimeinen startti luultavasti, ja ne ovatkin palanneet normaaliin ratsuponi arkeensa.
Heidillä ja Leijalla startti menikin yllättävän hyvin, ja he tulivat toisiksi! Rahaa tuli heille 50€ ja meille se 20€ minkä kaikki hyväksytyn juoksun tehneet saivatkin. Heidi taas varmaan kirjoittelee omaan blogiinsa Leijan juoksusta, ellei ole jo kirjoittanut. Käyhän kurkkaamassa :)


Kaikki kuvat © Arja Wallin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti