perjantai 22. elokuuta 2014

Zokon eka hiitti!



Zokon kanssa oli keskiviikkona jännä päivä taas. Kyllä, päivä muuttui keskiviikoksi, kun silloin saatiin traikku lainaan. Olin jo keskiviikkona vähän kipeä, mutta en halunnut jättää hiittiä välistä. Heidi haki minut suoraan koulusta, ja lähdettiin tallille laittamaan tavaroita ja Zokoa valmiiksi. Kun oltiin valmiita, niin tietysti alkoi sataa. Ei annettu sen haitata, olihan meillä sadevaatteetkin onneksi mukana. Lähdettiin Loviisan raviradalle, ja vielä perilläkin satoi ihan kaatamalla. Laitettiin poni katokselle ja valjastettiin ihan rauhassa sateen loppumisen toivossa.



Vähän sade onneksi laantui, ja lähdettiin radalle. Lämmitin ilman sekkiä kaksi kierrosta hölkkää, ja otettiin myös yksi reippaampi 500m. Sen jälkeen harjoiteltiin vähän volttausta, mikä sujui Zokolta ihan hyvin, vaikka pää vinossa menikin, eikä ihan tasaista "ympyrää".
Lähdettiin siitä voltista, ja ajoin reipasta vauhtia 1100m, Zoko meni aika hyvin tasaista vauhtia, vaikka välillä pelkäsikin mm. lanaa yms. Välillä se myös vähän hyytyi, kun ei yksin huvittanut juosta.
Sen jälkeen hölkättiin vähäsen ja sitten harjoiteltiin taas volttaamista, ja voltista ajettiin 1600m reippaammin taas, mutta tällä kerralla Zokoa huvitti juokseminen vielä vähemmän kun ensimmäisellä kerralla, ja sitä sai ihan käskeä välillä. Jaksamisesta ei voi olla kyse, kun kotona ajetaan rankemminkin.

Hiitti meni kumminkin ihan hyvin ensimmäiseksi kerraksi, ja sadekkin loppui jossain vaiheessa. Semmoista 2.30 aikaa Zoko meni, mutta pääsee varmasti kovempaakin, nyt ei vain huvittanut yksin juosta.



Torstaina ja tänään Heidi on käynyt ajamassa Zokolla, kun itse olen koittanut parannella flunssaa, jouduin tämän päivän olla koulustakin poissa. Onneksi olisi ollut vain kaksi tuntia koulua muutenkin, niin ei paljon poissa oloja tullut. Lauantaina ajetaan Heidin kanssa Porvoon paikallisraveissa Leijalla ja Mannilla, ja Zoko viettää vapaapäivää. Sunnuntaina on Lauran ratsastuspäivä, ja he harjoittelevat ilmeisesti puomeja, ja Laura este/kevyttä istuntaa.



6 kommenttia: