keskiviikko 20. elokuuta 2014

Zokon kuulumiset


Zokolle kuuluu tällä hetkellä tosi hyvää. Se on löytänyt laitumelta itselleen parhaan kaverin, jonka kanssa aina rapsuttelee. Myös treeni sujuu hyvin ja vauhtia on alkanut tulla lisää. Nyt jos ei mitään tule niin mennään varmaan torstaina hiitille.

Zoko ei myöskään hinkuta tukkaansa enää yhtään niin paljon, nyt kun ei ole enää paarmoja. Hyvä juttu, sopivasti loppu just kaikki aineet.



Zokolla on ollut nyt vähän taukoa ratsastuksesta, nyt kävin sunnuntaina pitkästa aikaa maastossa, ja kyllä huomaa, että Zoko tykkää siitä. Koko matkan se kulki korvat hörössä, ja laukkaa se rakastaa oikein. Mentiin 5km lenkki ja laukattiin aika paljon ja reippaasti, ja Zoko oli ihan innoissaan kun pääsi laukkaamaan kovaa, ja kyllä itsekkin tykkäsin päästä pitkästa aikaa ratsastamaan, vaikka lenkin jälkeen kyllä tunsi, ettei ole vähään aikaan ollut siellä hevosen selässä. Tällä lenkillä huomasin, että Zokon kanssa mentäessä pitää olla kyllä kokoajan tarkkana, kun hetkeksi herpaantuu, niin poni on kääntynyt ympäri, tai sitten pelästyy jotain olematonta.


Zoko ja Jami C:


Käytiin jokupäivä kuvaamassa kuuta, kun oli superkuu taas.


Sitten vähän randominfoa, käykääpä kurkkaamassa blogikirppistä, lisäsin sinne jotain yhtenä päivänä.

Ja tässä sitten Porvoon listat. Täällä meillä on ehkä parhaimmat mahdollisuudet kuin koskaan aikaisemmin, kun on niin vähän poneja, ja vähän edes saman tasoisia kuin me. Tämän lisäksi kaikki hyväksytyn juoksun tehneet tässä lähdössä palkitaan väh. 20€ ! Eli jos ei juosta hylkyyn niin ei jää ihan tyhjiksi näiden ponien palkintosummat :D



2 kommenttia: