keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Päivitystä taas



Viime postauksesta on taas vaihteeksi vierähtänyt pitkä aika. Aika vaan tuntuu katoavan, kun päivät viettää koulussa. Ei siinä, viihdyn tuolla koulussa kyllä tosi hyvin.
Mutta Zokon kuulumisia ajattelin kertoa. Zoko on saanut poikkeuksellisen paljon toimia ratsuna, kun sunnuntaina kuvailtiin Heidin kanssa, ja sitten juoksutin ponia liinassa, ja koitettiin hypyttää sitä pikku-esteiden yli, mutta Zoko ei ollut samaa mieltä. Sain sitten idean, että menen selästä sitten. Eli ekat hypyt ratsastajan kanssa on nyt menty, ja ponihan tuntui tykkäävän siitä, lopussa alkoi innostua jo tosi paljon.
Maanantaina halusin taas ratsastaa Zokolla, ja mentiin sitten Heidin ja Tuutikin kanssa maastoon. Siellä tuli laukkaultua aika reilusti, ja siitähän Zoko tykkää.




Tänään mentiin taas Tuutikin ja Heidin mukaan ajolenkille, ja mentiin aika reippaasti koko 7km. Poni meni ihan hyvin ja tuli ainakin kunnolla hikeen.
Huomenna mennään Mannin ja Zokon kanssa hiitille. Manni tulee mukaan opettamaan Zokolle miten kaverin kanssa mennään. Ei varmaan mennä mitään huimaa vauhtia, mutta ihan opetusmielessä mennään.



Äiti osti Zokolle ihanan loimen facebookin kirppikseltä! Sopii täydellisesti tohon riimuun :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti