perjantai 22. tammikuuta 2016

Ratsastusta & juoksutusta


Moikka!
Maanantaina Zokolla oli vapaapäivä, mutta tiistaina liikutin ponin ratsastamalla kentällä, pitkästä aikaa ihan satulalla. Pakkaspäivinä on niin helppo jättää satula laittamatta, kun ilman satulaa on niin paljon lämpimämpi mennä.
Satulan kanssa saa kumminkin ehkä vähän paremmin reenattua, kun ilman mentäessä helposti jää vähän rennommaksi tuo meno.
Mutta takaisin asiaan, menimme siis kentällä, ja taas sattui Zokon tarhakaveri Leo samaan aikaan paikalle. Mahduttiin kumminkin ihan ookoosti menemään meidän pikku kentällä. Treenailtiin taas taipumisia, ympyröitä ja syvälle kulmiin menemisiä. Laukkoja otettiin taas pitkillä sivuilla, ja kun koitin pariin kertaan jatkaa laukkaa vielä lyhyelle sivulle, niin poni oli ihan ihmeissään, ja tiputti aina raville kulmassa viimeistään. Lopulta päästiin sitten lyhytkin sivu onneksi.


Keskiviikko oli taas vapaapäivä, mutta torstaina poni pääsi juoksutukseen. Zokolla tuntui olevan ihan hulluna virtaa ja mitkään hidastavat käskyt ei menneet kuuleviin korviinkaan. Joku 20min varmaan juoksutin tyttöä, ja vielä olisi virtaa riittänyt, mutta itselle meinasi tulla siinä kylmyys, joten oli lopetettava. Perjantai on taas vapaapäivä, ja lauantaille olen suunnitellut taas ajolenkkiä pellolla. Tällä kertaa voisi yrittää ainakin mennä vähän pidemmän ja rauhallisemman lenkin, katsotaan miten käy.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti