torstai 7. tammikuuta 2016

2015 meni & 2016 tuli


Moikka!
Taas on yksi vuosi vierähtänyt ihan järkyttävän nopeasti. Toisaalta minulla on 2015 vuodesta aika ristiriitaiset fiilikset, lähinnä sen takia, että loppuvuosi meni vähän niin ja näin. Mutta kun miettii vuotta 2015 kokonaisuutena, oli se kyllä taas ihan mahtava vuosi, ja taas monet unelmat täyttyivät!

 c:minä

Aloitettiin Zokon kanssa alku vuosi ihan perus treeneillä, keväämmällä aloitetiin sitten hiitit. Useimmiten käytiin Loviisassa, mutta myös ainakin kerta käytiin Orimattilassa, kun saatiin sinne seuraa, eikä meiltä sinne tuhottoman pitkä matka kuitenkaan ole. Zokon hiitit menivät vähän niin ja näin, mutta kotona ja Orimattilassa se meni kyllä hyvin, ja alettiin pikkuhiljaa katsomaan startteja.


 c: Sandra Rosenström
Keväällä myös saatiin kaverin kanssa päähän pisto hypätä Rollan selkään. Nätisti meni pikkuinen, vaikka ei olisi uskonut! Hevosiin liittymättömiä asioita keväältä, mitkä on mainitsemisen arvoisia ovat mm. Taitaja2015 reissu Janinan kanssa, Mikael Gabrielin levyjulkkarit Nosturissa Siirin kanssa, Sounds 2015 Porvoossa, jossa oliin Janinan kanssa töissä, ja nähtiin Kasmir eturivistä, ensimmäinen vuosi parturi-kampaaja opinnoista suoritettu, kaikki ammatilliset aineet kiitettävää, luokan ainot kellä ei rästitöitä ja 100€ stipendi, kerrankin sai olla itsestä ylpeä :D


c:Arja Wallin
Kesällä vietettiin paljon aikaa tallilla, monesti oltiin Heidin kanssa yötä tallilla. Käväistiin myös mökillä alkukesästä, ja siellä on aina mukavaa. Käytiin myös pariin kertaan Riihimäellä harkkareissa Zokon ja Rollan kanssa, ja molemmilla meni tosi kivasti. Kesällä tutustuin myös uusiin ihmisiin paljon, kaverini tuttuihin Jyväskylästä ja muualta, ja oli tosi hauskaa heidän kanssaan. Käytiin usein uimassa läheisellä rannalla, ja ajelemassa melkeinpä keskellä yötä. Kesällä oli myös leiri Sipoossa, ja siellä myös tutustuin kivoihin ihmisiin :) Innostuin monten menemisestä myös leirin ansiosta oikeastaan.

 c:minä


Heinäkuussa oli Rollan ja Zokon ensimmäiset viralliset startit Orimattilan poniraveissa. Ajat eivät päätä huimanneet, mutta sijoitukset olivat molemmilla hyvät, ja tästä oli hyvä jatkaa. Ensimmäisen startin jälkeen tuli vähän taukoa, mutta seuraavan kerran startattiin Kouvolassa, jossa Zoko paransi ennätystään 7 sekuntia ja napattiin molempien ensimmäinen totosija, kun Zoko pinkoi kolmanneksi. Rolla myös paransi ennätystään, mutta sijoitus taisi olla aika häntäpäässä. Käytiin myös taas tänäkin vuonna Tubeconissa, tällä kertaa Siirin kanssa, ja oli kyllä kivaa taas!


 c: Arja Wallin

 C: Crista Kalek

Seuraava startti oli Forssassa, ja Zokon ravi oli ihan hukassa. Rollan startin möhli edellä menevä, joka hidasti lähes käyntiin, ja jäätiin pahasti pussiin. Molemmilta hävisi ennätyksestä kumminkin muutama sadasosa. Zokon kanssa käytiin vielä Lahden nelivuoismestaruudessa hakemassa ensimmäinen hll tauluun. Sen jälkeen jäätiinkin tauolle, ja suunnattiin klinikalle, ja loppu vuosi on mennyt parannellessa räkäisyyttä, ja lihasten tasoittelemisessa.

Aloitin autokoulun, ja teoriakoe meni ensimmäisellä läpi. Täytin 18v ja pidettin Helsingissä Siirillä synttärit, jonne tuli myös Sandra, Samuli ja Petri. Illasta lähdettiin amarilloon, ja oli kyllä tosi mukava päivä kaikin puolin! Ostin luokkalaiseltani auton, ja inssikin meni toisella yrittämällä läpi.
Oltiin taas Talent factoryssä töissä Jenican kanssa, ja Janina oli koiransa kanssa esiintymässä. Päästiin Brädin keikalla eturiviin ja sain vielä nimmarinkin :) Janinan 18v syndet myös Lafiestassa oli tosi hauskat. Extempore reissu Pop upiin Janinan kanssa myös oli tosi huippu, nähtiin Bile-Dani ja pilkun jälkeen käytiin Janinan veljen kanssa ajelemassa ympäri Porvoota.
Siirin siskon kauneus-blogaajien pikkujoulut oli myös tosi mahtavat, ja saatiin sieltä jäätävä määrä kaikkia kosmetiikkajuttuja. Rähinä-live Siirin kanssa oli myös huippu, vaikka siellä olikin tosi ärsyttävää porukkaa yleisössä, eikä jaksettu katsoa kuin osa esityksestä. Nähtiin Jontte Valosaari yleisön joukossa, ja juttelin hänen kanssaan hevosista :D
Työssäoppiminen alkoi, ja on ollut tosi mukavaa, ja kiva porukka liikkeessä :) Ajelut kaikkien kavereitten kanssa iltaisin on myös olleet tosi kivoja. Oonan kanssa salilla käynti on myös ollut hauskaa, vaikka motivaatio loppuikin jo viikossa, kun ei meinaa löytyä aikaa millään.
Ajoin myös ekat pitkät matkat, ensin kävin Jyväskylässä moikkaamassa kavereita, ja sitten ajoin Kangasalalle moikkaamaan vielä yhtä kaveria. Uuden vuoden vietin Siirillä Helsingissä, ammuttiin ja katseltiin vaan raketteja ja syötiin ja saunottiin. Tosi kiva vuosi on kyllä ollut! :)



Viimevuoden tavoitteet olivat 

-Zoko starttiin 
-Päästäisiin alle 2.30 Muistin että oli laittanut tavoitteeksi, että ennätys olisi 2.3.. alkuinen
-Näyttelyitä? Tänä vuonna ei menty mihinkään näyttelyyn, paitsi leirillä leikki mätsäriin:D

-Rollalta mahaa pois Kyllähän se vähän laihtui :D!
-Starttiin?

-Itsestä parempi kuski Opin tänä vuonna paljon lisää raviurheilusta :)
-tarkkaavaisempi Olen tarkkaavaisempi nykyään, ja mietin ennen kuin teen

Tavoitteet vuodelle 2016:
-Zokon ennätyksestä reippaasti pois (2.39,2)
-Paljon startteja
-Kehityttäisiin ratsupuolella
-Pysyttäisiin terveenä
-Mahasta vähän pois, saikkuilu on vähän päästänyt ponin paisumaan
-Itse olisin vieläkin tiukempi reenin suhteen
-Motivaatio koulun käyntiin palaisi minulle
-Tipaton tammikuu

2 kommenttia: