perjantai 26. helmikuuta 2016

Seliseli..


Moikka!
Täällä blogin puolella meistä ei ole taas nolon pitkään aikaan oikein kuulunut mitään.
Tuo lause on aina niin ärsyttävää kirjoittaa, varsinkin kun oikein hyvin tietää, että lähes jokainen postaukseni alkaa tuon tapaisella lauseella.
Selittelen taas, miksi meistä ei ole oikein paljoa kuulunut. Ensinnäkin, kuvia ei ole taaskaan tullut otettua, maastot on ollut niin mössöä, tai peilijäätä tms. että ei ole myöskään päässyt liikuttamaan kunnolla, niillä kerroilla, kun poni on edes ollut liikutus kunnossa. Zoko on nimittäin tässä viimeisen kuukauden ajan ontuillut silloin tällöin toista etusta, kun kaverit on tarhassa talloneet hokilla kavion ja vuohisen rajaan haavan, joka on ollut tosi kipeä. Aina välillä poni on ollut ontumatta, ja silloin ollaan liikuttu lähinnä ratsain.
Yhdessä vaiheessa myös ponin vasen kinner oli lämmin ja nestettä on välillä milloin missäkin.. Liikuttaessa Zoko on mennyt ihan ihme tikitystä, liike tuntuu menevän paljon enemmän ylös kuin eteen, ja vauhdit ovat myös sitä luokkaa..
Tuntuu aina kun itsellä menee huonosti, niin muilla ponit vaan loistaa :D Ärsyttää niin paljon, kun on panostanut johonkin asiaan pitkään ja sitten ei saa mitään oikein takaisin. Tälläistä se on näiden eläinten kanssa, pitäisi iloita muiden puolesta, mutta silti harmittaa taas, kun tuntuu, ettei mistään tule yhtään mitään.

Laitoin vanhoja kuvia vähän piristämään tätä postausta. Voisin tehdä taas kuvapostauksen tähän tyyliin. Kuvien aiheita saa ehdotella kommentteihin :) koitan toteuttaa lähi aikoina!


4 kommenttia:

  1. On aina niin hauska lukea teidän kuulumisia(: ja ei se niin vakavaa ole, jos blogiin ei aina jaksa panostaa, mullakin joskus sama vaiva. Pikaisia paranemisia Zokolle!
    Ja aiheita tuohon kuvapostaukseen olisi mulla ainakin seuraavat:
    Laukka
    Ravi
    Hyppy
    Paras muisto kesältä
    Zokon paras poseeraus
    Hauskin kuva ponista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) Kiitos kivasta kommentista ja hyvistä aiheista :)

      Poista
  2. Inhottavaa, että teitä koetellaan noin kauheasti. Teitäkin olisi niin mukava nähdä radalla, mutta ei sille mitään tietenkään voi, että kaikki ei suju. Onneksi jaksat kuitenkin sitkeästi yrittää... ehkä se palkinto jossain odottaa.
    Aiheita:
    Onnistuminen
    Outo
    Innostunut

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, onneksi ei kuitenkaan mitään hirveän vakavaa vielä ainakaan ole tullut :D Toivottavasti nähdään radoilla kesällä :) Kiitos hyvistä aiheista!

      Poista