sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Kooste 9.1

Moikka!
Sain tuon koosteen väsättyä nopeasti yksi päivä, ja jaan sen nyt tänne bloginkin puolelle, Facebookissa meitä seuraavat on varmaan jo nähneet tämän pätkän.
Sain myös vihdoin postitettua hiittikärryt masterille, nyt vaan odotellaan, että ne palaavat ehjänä.

Torstaina kävin ratsastamassa Zokon ilman satulaa. Ensin käytiin laitumella vähän kahlaamassa lumessa, ja meni ihan kivasti, ponilla vaan oli vähän omat kuviot, eikä meinannut mennä suorassa. Sitten kun olimme lähdössä laitumelta, keksi tyttö alkaa kytätä jotain, ja kääntyi yhtäkkiä takaisin, ja vedettiin aikamoista kiitoa laitumen toiseen päähän. Ei vissiin riittänyt pikkuiselle vielä laitumella meno.
Kun pääsimme pois laitumelta, pohdin, että pitäisikö lähteä maastoon vai kentälle, kun olimme menneet laitumella vain joku 10min, niin ihan niin lyhyeksi en viitsinyt liikutusta jättää.
Päätin mennä taas kentälle reenailemaan taipumisia, ja mentiin siinä joku 15 min, kunnes Zokon tarhakaveri Leo ihmisineen tuli myös kentälle, ja jumituin siihen varmaan 10min juttelemaan vaan :D Meillä on meidän tallilla kyllä tosi kivaa porukkaa :)
Noh, jokatapauksessa jatkoin siinä vielä toiseen suuntaan, harjoiteltiin ympyröitä ja kulmiin menemistä, ja muutamat laukat otettiin myös. Olin tosi tyytyväinen sen päivän reeneihin.

Eilen ja tänään kuvattiin Heidin kanssa hevosia, niin kirjoitan vklopun liikutuksista erikseen kuvien kanssa myöhemmin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti