tiistai 19. tammikuuta 2016

Lauantai 16.1


Lauantaina oli vuorossa taas pellolla ajoa. Sää oli lauhtunut vähän, ja lumi oli mennyt vähän kasaan. Pellolla ennen meitä menneet hevoset olivat saaneet pellon reunasta aika kuoppaisen, ja kilpakärryillä oli vähän huono mennä siinä. Kengättömällä Zokolla oli myös vähän vaikeuksia saada pitoa pohjasta.



Laitoin pitkästä aikaa Sports trackerin päälle, ja ajat eivät kyllä päätä huimanneet, jotain 3.00 mentiin parhaimmillaan, tyttö ei mennyt yhtään niin hyvin kuin viime kerralla, sen huomasin jo kärryiltä, että ei saatu samalla tavalla vauhtia. Positiivista oli kuitenkin, että Zoko pysyi suorassa aika hyvin, nyt vaan oli takapään laukat ongelmana.



Zoko oli ollut päivän laitumella tarhaamassa kavereiden kanssa, ja oli siellä jo rallitellut aika paljon, ja olikin vähän haluton menemään pellolla. Aiemmin se on selvästi painanut ohjalle, ja pyrkinyt menemään reipasta ravia, nyt oli vähän enemmän käskettävä versio ponista. Sää alkoi kylmenemään loppua kohti, taisi olla jotain -18 kun lopeteltiin, ja hikinen poni meni kävellessä ihan huuruun. Kotona sitten vaan lämpimät loimet niskaan ja lämmintä melassivetta naamaan.


2 kommenttia:

  1. Zoko on saanut ihanasti massaa lisää ja näyttää oikein kivalle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Massaa=mahaa :DD noo, onhan se vähän muuttunut "aikuisemman" näköiseksi :D

      Poista