tiistai 28. huhtikuuta 2015

Orimattilassa


Hei taas!
Eilen maanantaina käytiin siis taas hiitillä, tällä kertaa Orimattilassa, kun saatiin sinne kaksi hiittikaveria.
Valjastuskatoksella Zoko kävi taas tosi kuumana, kun olikin pitkästä aikaa muita radalla. Nea ja Oona ajoivat jo radalla, kun tultiin paikalle, ja lisäksi radalla meni yksi lämminverinen ja suokki. Varsinkin nuo isommat pelotti kovasti, kun menivät niin kovaa.
Saatiin sitten kärryt perään ponille, ja lähdin ajamaan radalle. Ajettiin siinä kaksi kierrosta hölkkää, ja nämä kierrokset Zoko kävikin tosi kuumana ja painoi kädelle kokoajan.



Käveltiin sitten volttaamaan 1000m paalulle. Ennen kun päästiin volttauspaikalle, Zoko sai jonkun ihme sätkyn, ja hyppäsi melkein Oonan kärryille. Sen jälkeen Zoko rauhoittui, ja volttauskin sujui ihan kivasti. Ajettiin tuo 1000m sellaista 3.00 vauhtia, ja pysyttiin kaikki kivasti porukassa.
Nea jäi sen jälkeen poninsa kanssa pois, ja ajettiin vielä Oonan kanssa toinen 1000m vähän reippaammin.




Alkumatkasta pysyttiin ihan kivasti Oonan ponin perässä, mutta takakaarteessa alettiin vähän jäädä. Tässä vaiheessa minulle tuli pieni pettymys, että sillä tavalla jäätiin jälkeen, vaikka ei nyt hirveän pahasti jäätykkään, joku 200m maksimissaan. Maalin jälkeen kun Oona hidasti, niin Zokokin pysähtyi kuin seinään. Ajettelin vaan, että jahas, tämäkin vielä, ponia ei kiinnosta ohi meno tuon taivaallista.
Kotimatkalla kun sitten katsoin sports trackeristä, miten oli mennyt, mieleni muuttui täysin. Poni olikin mennyt nopeimman kierroksen 2.41! Tiedän, että nämä vauhdit eivät todellakaan ole mitään huippuluokkaa, mutta kyllä olen ylpeä tytöstäni, kun on jo näiden kolmen hiitin aikana kehittynyt kerta kerralta. Ei olla vielä pitkään otettu vauhtia lenkillä, mutta nyt on jo tippunut se lähes 20 sekunttia lähtötilanteesta. Ei se olekkaan ihan toivoton tapaus, vaikka välillä on tosiaan tuntunut siltä.

Viime postauksessa kerroin suunnitelleeni, että mennään ensi tiistaina harkkareihin. Eilen muistinkin, että meillä tulee eläinlääkäri raspaamaan maanantaina joten eipä mennäkkään. Mutta ehkä sitten seuraaviin riihimäen harkkareihin tullaan.


4 kommenttia:

  1. Erittäin nätti tuo zoko :) Kiva postaus !

    VastaaPoista
  2. Voi kun oli taas mukavasti kirjotettu postaus:)Tää sun blogi on vaan niin ihana ja hyvä jos on Zokon aikakin parantunu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että meen iha sanattomaks :D kiitos ! Ja jep :)

      Poista