lauantai 2. toukokuuta 2015

Kuulumisia, projektin loppu


Moikka!
Maanantain hiitin jälkeen Zoko sai viettää kaksi vapaapäivää. Tiistaina käytiin kumminkin kuvailemassa pellolla, ja tämän postauksen kuvat ovatkin sieltä. Keskiviikkona ensin ajattelin meneväni tallille juoksuttamaan Zokon ja Rollan, mutta jostain syystä kaatosade ei houkutellut, vaan menin ihan vain kotiin koulun jälkeen. Torstaina sitten molemmat ponit pääsivät ajolenkille.
Zokolla ajoin 7km suht reippaasti. Tarkoitus oli ajaa vauhtia, mutta Zoko oli jotenkin tosi laiskalla päällä, ja tuntui vähän jäykältä. Meidän talliin on tullut uusi hevonen, puoliveriratsu-ruuna, joka sai Zokon heti kiimaan.. Siitä varmaan johtuu tuo, että on vähän jäykähkö.
Rollalla ajoin 6km, silläkin mentiin reippaasti, ja meni ihan kivasti, tuntui jopa aika reippaalta pikkutamma.



Tänään sateesta huolimatta kävin juoksuttamassa molemmat ponit. Zoko tuntui taas hieman laiskahkolta, mutta meni ihan kivasti. Oikeaan suuntaan laukka katkesi aina tietyssä kohtaa, en oikein tiedä miksi. Semmoinen 30 min juoksutin sitä.
Rolla pyöri ihan kivasti juoksutus ympyrällä tänään, eikä oikeastaan kertaakaan yrittänyt kääntyä ympäri, mitä yleensä tekee kokoajan. Sitä myös juoksutin vajaan 30min.



Rollan puoliylläpitäjä joutui lopettamaan ponin ylläpitämisen kuun vaihteessa harmillisesti, kiireitten takia, joten Rolla etsii jälleen vuokraajaa/ylläpitäjää omalle tallille. Jos siis kiinnostaa, niin ottakaa yhteyttä vaikka facebookissa omistajaan; Crista Kalek.

Kun Zoko tuli minulle, päätin jostain syystä, että nyt seurataan Zokon kehitystä vuoden ajan, ja otetaan rakenne-kuva joka kuukauden lopussa. Nyt vuosi on mennyt aloituksesta, ja niimpä tämä projekti tulee päätökseen.
Jopa kuvista huomaa, kuinka tuo pahuksen poni on mennyt kasvamaan korkeuttakin. Siinä onkin taas tämän hetken jatkuva kuumotus, kun mietin, että mitä jos tuo mitataankin ylikorkeaksi.

Mutta, haluaisitteko te lukiat, että jatkan projektia? Toisaalta voisin ottaa vaan aina silloin tällöin rakennekuvia tottakai, että ei ihan kuukausittain, miltä kuulostaisi ?

27.4.2014
27.4.2015

4 kommenttia:

  1. Ihana postaus ja ota vaan noita rakennekuvia:) niitä on aina kiva kahtoo

    VastaaPoista
  2. Kaunis poni, ja kiva blogi. Jos kiinnostaa käy kurkkaamassa uusi shettisblogi, kertoo raviponiorin ja shettisruunan elämästä, sivussa seurailee myös sh-varsa! :)
    http://travponnyer.blogspot.fi/

    VastaaPoista