keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Kuulumisia


Toissapäivänä käytiin Zokon kanssa taas 10km lenkki ajaen, ja otin kameran mukaani ihan huvin vuoksi, vaikka tiesinkin, että en saa muuta kuin pyllykuvia. Mutta onhan sekin kai tyhjää parempi.

Zokon kaviot on kestänyt nyt ihan hyvin, vaikkakin ovat kuluneet hieman röpelöisiksi kovien teiden takia. Sillöin tällöin olen lenkin jälkeen vähän raspilla tasoitellut niitä kavioita.
Tänään Sandran isä tuli kengittämään Zokoa aamusta 8 jälkeen, ja se ei ollut ihan paras ajankohta, kun Zoko olisi varmaan halunnut laitumelle muiden kanssa, ja muutenkin oli vähän hassuna. Jari sitten vain lyhensi kavioita ja vuoli niitä, ja sovitteli kenkiä, kun ei siitä oikein tullut mitään kun Zoko pyöri ja riekkui sen verran. Maanantaina sitten hän tulee lyömään kengät kiinni.



Me mennään muuten tämän hetkisten suunnitelmien mukaan lauantaina hiitille Loviisaan Zokolla. Mielenkiinnolla odottelen miten lastaukset yms. sujuu, ja tietenkin itse hiitti, kun ekaa kertaa mennään. Zoko saa juosta hiitin ilman kenkiä nyt, vaikka tarkoituksena olisikin ollut, että ne kengät olisi ollut jalassa. Mutta hyvin Zoko pärjää ilmankin kenkiä kun on niin vahvat kaviot.


Laitoin tämän kuvan tänne, kun siirsin tänään kännykästä kaikki kuvat koneelle. Tämä kuva on siis jo melko vanha, mutta tosiaan siinä on kuvia joita tilattiin vähän aikaa sitten.




Eilen ja tänään juoksutin Zokon, tänään sen takia että rauhoittuisi vähän, vaikka tarkoituksenani oli pitää Zokolla vapaapäivä. Eilen juoksutus sujui tosi hyvin, laukatkin nousi ilman piiskaa. Tänään kumminkaan ei meinannut laukat nousta ensin, mutta toiseen kierrokseen sujui jo paremmin.


Pitkästä aikaa kaikki postauksen kuvat © Jenni Wallin

2 kommenttia: