torstai 24. heinäkuuta 2014

Täällä taas

Mökiltä on nyt palattu.. Tai, no maanantainahan me jo palattiin, mutta nyt vasta sain aikaiseksi kirjoittaa tänne. Tullessamme mökiltä, käytiin tallin kautta, ja hoidin Zokon tukan, joka ei onneksi ollut mennyt kauhean pahaksi.
Tiistaina otettiin kauheassa kuumuudessa Zokolta kengät pois, itse irrotin kolme ja Heidi otti välissä yhden. Vuolin myös kavioita vähäsen. Ennen kenkien irrottamista juoksutin Zokon kentällä, ja sillä riitti virtaa vaikka muille jakaa. Harjoiteltiin myös vähän näyttelyssä esittämistä, ja Zoko kuumui siinäkin aika paljon, saa nähdä miten Vermossa sitten menee..



Keskiviikkona Sandra tuli mukaani tallille ja käytiin ajamassa 10km hölkkä lenkki, eli hölkkäiltiin lähes koko matka, alamäet käveltiin tietenkin ja välillä suorallakin. Oltiin ajettu pari kilometriä, niin tuli tukkirekka vastaan. Zoko ei sano rekoista mitään, mutta tie oli sen verran kapea, että käänsin suoraan suosiolla ympäri, onneksi notkea poni osaa kääntyä tiellä. Mentiin sitten välissä n. 1km pituinen tien haara sillä aikaa kun rekka pääsi pois. Loppu lenkki sujui oikein hyvin.

Sandran isä kengittää Zokon lähiaikoina luultavasti. Hän on käynyt pari kengityskurssia ja kengittää heidänkin hevosta.



//Tein tänne blogikirppiksen, kurkatkaahan jos löytyisi jotain mieleistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti