tiistai 8. heinäkuuta 2014

Lahti 6.7 tulokset


Käytiin taas Hedin kanssa lainaponeilla sunnuntaina Lahdessa raveissa. Sielä sujui sitten ihan hyvin, tyytyväisiä ollaan molemmat, vaikka ponien ajat tai sijoitukset eivät päätähuimaavia olekkaan. Parannus edelliseen starttiin on kuitenkin hyvä, Mannin ennätys parani yli 30 s ja Leija pääsi hyväksytysti läpi, eikä pahoja laukkoja tullut.

© Milla Piilola

Aloitettiin lämmittelemään poneja joskus vähän ennen 12, kun ponien startti oli 12.45. Ajoin Leijaa ensin vähän aikaa varikolla, ja se kävi aika kuumana, joten hölkkättiin myös vähän. Mentiin radalle ennen ensimmäistä lähtöä, joka oli 12.10 ja hölkättiin Leijan omaa vauhtia ensimmäinen kierros sekki auki. Toiselle kierrokselle laitettiin sekki kiinni, ja mentiin vähän reippaammin. Leija tuntui tosi hyvältä, eikä ottanut lämpässä kuin pari laukkaa. Nyt otin tähän starttiin kiintomartingaalin, ja se luultavasti auttoi vähän laukkoihin. Päätin mennä vielä toisen kierroksen, mentiin taas Leijan omaa vauhtia, reipasta hölkkää. Sen jälkeen mentiin takaisin varikolle, ja koitettiin kävellä. Leija kävi edelleen vähän kuumana, joten annoin sen välillä myös hölkätä. Ensimmäisen lähdön jälkeen käytiin taas radalla yksi kierros, ja mentiin taas reipasta hölkkää.

© Milla Piilola

© Milla Piilola
Sen jälkeen oltiin omaan lähtöön asti varikolla, ja käveltiin ja hölkkäiltiin siellä. Pian tulikin meidän lähdön esittelyn aika, ja sinne suunnattiin. Volttaus meni ihan hyvin, ja Leija ei jäänyt ihmettelemään "aja" komennolla, samalla tavalla kuin viime lähdössä, vaan lähti ihan reippaasti. Pelkäsin vähän laukkoja, ja pidättelin Leijaa aika paljon aina, kun joku tuli ohitse. Poni ottikin sitten lähdön aikana muistaakseni vain kaksi tai kolme laukkaa, mutta vauhti ei ollut kovinkaan kova. Pari kertaa yritettiin ohittaa edellä menevää Golden Fighteriä, mutta Leija ei jaksanut ihan ohi päästä. Kuuma sää oli varmaan osasyyllinen tähän, ja myös vähempi verryttely olisi varmaan riittänyt Leijalle, kun ei startissa tuntunut enää jaksavan yhtä kovaa kuin verkassa. Noh, nyt tiedetään seuraavaa starttia varten, joka on luultavasti Orimattilan paikallisraveissa 8.8. Myös manni starttaa siellä luultavimmin, kun sunnuntaina sekin tuntui tajuavan, että mikä tässä on ideana. Lisää Mannin juoksusta voi varmaan lukea taas Heidin blogista.

© Milla Piilola

© Milla Piilola

http://down0.09181-down0.dna.qbrick.com/09181-down0/archive/20140706/20140706_19_403_360.mp4

^^Tästä pääset katsomaan videon meidän lähdöstä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti