torstai 17. heinäkuuta 2014

Kuvaton postaus

Moikka, valitettavasti ei oo mitään kuvia tähän postaukseen, kun tämä oli vähän tälläinen mielenjohde vaan alkaa kirjottamaan tänne..

Zokolla piti olla tiistaina kengitys, mutta kengittäjä oli sitä mieltä, että ei sitä vielä pariin viikkoon tarvitse kengittää. Ensin ajattelin, että no kai hän ammattilaisena tietää paremmin, kun omasta mielestäni on jo aika pitkät kaviot, ja kengätkin sen verran kuluneet että poni liukuu käytävällä.
Seuraavan päivän lenkillä sain vielä tuntea, että nyt on kyllä jotain pielessä. Hölkässä Zoko meni aika normaalisti, mutta kun koitin vähän mennä reippaammin, niin tuloksena oli joko etupää laukkaa, takapää laukkaa tai laukkaa. 1km matkalla Zoko otti ehkä 5 askelta ravia. Vähän raivostutti sillä hetkellä.

Tänään kävin kevyen hölkkälenkin Zokolla, ja hölkkähän sujui ihan hyvin, eikä nyt laukannutkaan. Sovittiin kumminkin Heidin kanssa, että otetaan ponilta kengät kokonaan pois, että kaviot pääsee kulumaan. Se tehdään kumminkin vasta sen jälkeen, kun palaamme mökiltämme Savonlinnasta, jonne lähdemme huomenna aamulla.
Vähän pelottaa jättää Zoko viikonlopuksi yksin, onkohan sillä harjaa jäljellä kun palaan. Noh, kyllä se varmaan pari päivää pärjää yksin ja on tyytyväinen kun saa vähän lomaa.

1 kommentti:

  1. Mites ne ratsastuskuvat, jotka muokkasin? http://heduli.kuvat.fi/kuvat/Heidin/Zoega+II/2014/11.07.2014/

    VastaaPoista