torstai 14. toukokuuta 2015

Huono hiitti, saikkua & kiirettä


Maanantaina käytiin taas hiitillä, ja se onkin ollut tällä viikolla ainut päivä, kun olen tallilla käynyt.
Tälläkin kertaa otettiin vain Zoko mukaan, koska en jaksa sitä säätöä, mikä tulee kun on vain nuo yhdet kärryt, ja niitä saa säädellä pnilta toiselle.
Hiitti meni melko huonosti. Ei saatu lyhyellä varoitusajalla kavereita radalle, kun unohdin kysellä ajoissa. Ylimmästä kuvasta näkee Zokon mielentilan koko hiitin ajalta. Poni oli ihan unessa, ja meidän huippunopeudeksi tulikin 3.09.
Säädettiin varusteita vähän, sekkiä pidennettiin ja rintaremmiä löysättiin, ja askel lähtikin pitenemään sen ansiosta vähän enemmän, tosin vauhteihin tällä ei ollut mitään vaikutusta.



Ajoin ensin perus hölkkää kaksi kierrosta, jonka jälkeen pistettiin sekki kiinni, ja mentiin yksi vähän reippaampi kierros. Käveltiin vähän, ja lähdettiin sitten volttaamaan, ja ajoin 2140m. Ensimmäinen kierros meni ihan kivasti, vaikka vauhdit tosiaan oli siinä 3min paikkeilla, mutta toinen kierros taas sai Zokon hyytymään vieläkin hitaammaksi. Ei olla tota 2000m kumminkaan hirveesti menty niin ihan ymmärrettävää sinäänsä.
Lopuksi testattiin vielä 1000milman sekkiä Heidin ehdotuksesta. Se ei kyllä toiminut sitten yhtään. Alkuun tuntui, että lähti tosi hyvin, mutta ekaan kaarteeseen jo hyydyttiin, ja sitten kun käskin eteenpäin, niin ponin takajalat oli ihan sekaisin.



Zoko saa taas jäädä parin viikon lomalle, lähinnä siksi, että on alkanut yskimään, ja räkääkin puskee liikuttaessa sieraimiin aikalailla. Poni on myös viime aikoina jättänyt heinää aika paljon syömättä, ja on se laihtumaankin lähtenyt, mikä on toisaalta ihan hyväkin asia, kun sitä mahaa oli viime kesän jäljiltä vähän vielä.
Niimpä taas jää siis harkkareihin meno välistä. Pitää nyt katsoa päästäänkö koko kesänä starttiin taaskaan. Ja syitä tähän miksi ei päästäisi on niiin monta, joista mm. huonoja sarjoja, liian kaukana sarjoja, että ei viitsi lähteä, tai sitten kun on niin harvoin sarjoja, ja jos sattuu olemaan niin kyytiä ei ole. Raivostuttavaa.
Noh, positiivisia asioita; ilmoitin minut ja Zokon sipooseen heinäkuun raviponi /monteponi leirille. Monten meno ei silleen erityisemmin kiinnosta minua, ja en osallistuisi kyllä itse Zokolla mihinkään monteen, koska sen verran pitkä olen, että silloin tällöin vain viitsin ponin selkään kiivetä. Mutta leirille meno on kivaa vaihtelua, ja toivon, että siellä oppisi uutta paljon ja tutustuisi muihin poni-ihmisiin.



Tämä nyt ei liity Zokoon mitenkään, mutta kerrompa kuitenkin tänne. Tämä viikko on ollut aika kiireinen, kun eilen lähdin suoraan koulusta Helsinkiin kaverilleni, jonka kanssa mentiin katsomaan Mikael Gabrielin levyjulkkareita nosturissa. Täytyy kyllä sanoa että oli ihan sika mahtava ilta, ja upea tuo uusi levy, jonka itsekin sitten ostin sieltä. Huomenna sekä lauantaina & sunnuntaina olen Porvoossa Sounds tapahtumassa koulun takia "töissä", eli laitetaan esiintyjien hiuksia. Tuonne on tulossa esiintymään myös Kasmir ja Axl, ja on kyllä pakko mennä katsomaan :D



2 kommenttia:

  1. Harmi, ettei Zoko ole kunnossa:( Toivottavasti pääsette kesällä raveihin:)

    VastaaPoista