maanantai 26. tammikuuta 2015

Hieroja, yhteislenkki ja esikoululainen


Moikka taas, tällä kertaa ihan normaali kuulumispostaus taas.
Zokolla kävi perjantaina taas hieroja, ja poni oli kuulemma paljon parempi kuin viimekerralla. Vain lavoissa ja taka osasssa oli työnteosta (lumessa tarpomisesta) johtuvaa jumia/jäykkyyttä. Olen niin iloinen siitä! Zoko nautti tällä kertaa jo ihan todella hieronnasta, viime kerralla oli aluksi ehkä vähän ihmeissään, että tässä käytävälläkö pitää vaan seistä kun joku hiplailee.
Heti kun Lola laski kädet Zokon päälle, ponilla meni silmät kiinni ja monta kertaa se haukotteli kunnon maratoonit onnellisena. Ja sitten kun poni oli hierottu, niin se ei meinannut suostua lähtemään heti karsinaan vaan jäi käytävälle jumittamaan tyyliin "oliko tää muka jo tässä"!
Sunnuntaina olin taas heidin kanssa tekemässä tallia, ja päivällä sitten käytiin Rollan puoliylläpitäjän kanssa yhteislenkillä. Heidi oli myös Toolla selästä mukana alkumatkan. Ajettiin kevyesti 7km käveltiin aika paljon ja mentiin pientä hölkkää. Zoko tuntui olevan aika unessa koko lenkin.


Zokon liikutuksen jälkeen käytiin vielä Heidin kanssa ohjas-ajamassa 2v Weekoa. Toivottavasti nuorukainen saisi pian kärrytkin peräänsä. Ohjasajo sujuu jo hyvin, vaikka kääntyminen oli vielä vähän vaikeaa toiseen suuntaan.
Weeko on Tuutikin, Heidin liikutettavan täyssisko, ja oikein mukava ja sosiaalinen kaveri, joka tykkää tosi paljon touhuta ihmisten kanssa, vaikka seisominen onkin välillä tylsää ja pitää protestoida vähän kaivamalla.

Nyt oikeesti, näissä mun postauksissa on aina vaan näitä kännykkäkuvia.. Viikonloppuna koitetaan olla ahkeria ja saada jotain kuvattua ihan kunnon kameralla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti