perjantai 12. syyskuuta 2014

Hiitillä 4.9.


Viime viikolla käytiin Zokon kanssa taas hiitillä. Sehän oli nyt tytön toinen kerta ikinä. Kaveriksi saatiin tällä kertaa Manni mukaamme.
Suoraan koulusta taas lähdettiin tallille äitin ja Heidin kanssa, ja siellä pistettiin kamat kasaan ja harjattiin Zoko. Sitten laitettiin poni koppiin ja suunnattiin Sannaisiin hakemaan Manni kyytiin. Hoidettiin pikaisesti kamat kasaan ja laitettiin toinenkin poni koppiin. Zoko hörisi niin suloisesti Mannille ja toiste päin, mutta muuten ei kaveri paljoa kiinnostanut, vähän haistelivat toisiaan ja se oli siinä.
Viritettiin Mannin kärryt Zokon kärryjen päälle narujen avulla ja sitten jatkettiin matkaa Loviisaan.


Matka meni muuten hyvin, mutta kesäihottumallisena Manni hinkutti pyllyään traikun takapuomiin niin kovasti, että koko traileri huojui, ja sen tunsi autossa asti. Perillä radalla huomattiin, että Manni oli saanut ihan karvatkin hinkutettua pois, ja iho punotti aikalailla. Ei siinä oikein mitään voinut tehdä asialle, joten laitettiin vaan ponit normaalisti valjaisiin, ja sitten lähdettiin radalle.


Lämpättiin 2000m ja sitten harjoiteltiin kaverin kanssa volttaamista 1100m paalulla, ja se sujui ihan hyvin. Ajettiin yksi kierros, ei mitenkään täysiä, mutta reipahkolla ravilla. Tämän jälkeen käännyttiin kilpailusuuntaa vastaan, ja hölköteltiin 1600m paalulle, ja siellä taas harjoiteltiin volttausta. Siellä kun lähdettiin pitkään volttiin, niin Zoko oli ihan ihmeissään, että eihän näin voi mennä kaverin kanssa, ja vähän pelleili ja pomppi. Jatkettiin vielä sitten volttausta, ja toisella yrittämällä päästiin jo matkaan. Tämä kierros mentiin taas reippaammin, ja Manni laukkasikin vierellä, kun ei muuten perässä pysynyt. Zokoa ei vieressä laukkaava kaveri haitannut, vaan meni itseasiassa koko hiitin ilman yhtäkään laukka-askelta!

Hiitti sujui kaiken kaikkiaan tosi kivasti, Zoko vastasi kaverille hyvin, mutta muuten ei voinut enempää kiinnostaa, kunhan vain edellä pääsi menemään. On sillä sitä kilpailupäätä siis :)


Kuvat © Arja Wallin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti