tiistai 30. syyskuuta 2014

18.9 Hiitti Vermossa


Jotkut ehkä näkivätkin sen mun aikasemman postauksen tästä hiitistä, mutta teen nyt uuden näiden kuvien kera. 
Mentiin siis Vermoon hiitille, ja saatiin seuraksemme Janina ja Sivert. Olimme vähän etuajassa paikanpäällä, ja jouduttiin vähän aikaa odottelemaan hiittikavereitamme. Zoko ei käyttäytynyt hirveän hyvin, ja olin vähän pettynyt siihen. Poni huuteli kokoajan kuin mikäkin ori ja keuli eikä oikein kuunnellut minua.
Katoksilla ketjuissa Zoko hyppäsi Heidiä päin niin, että ilmeisesti ketjun lukko osui Heidin käteen aika pahasti, niin että kynsi taittui tosi ikävästi. Tyttö myös riekkui todellä ärsyttävästi siinä, keuli ja koitti potkia minua pari kertaa.
Kun saatiin kärryt perään ja päästiin liikkeeseen niin Zoko onneksi rauhoittui, ja itse hiitti meni ihan kivasti.




Lämpättiin 2500m hölkällä, ja sen jälkeen käveltiin vähän aikaa varikolla. Sitten ajettiin Janinan ja Sivertin perässä/rinnalla 2000m vähän reippaammassa ravissa. Se sujui ihan kivasti, mutta harmitti edelleen aikaisempi käytös. Käveltiin hiitin jälkeen vähän aikaa varikolla vielä, ja sitten otettiin kärryt ja valjaat pois. Sama käytös kuin aiemmin jatkui.. Käytiin vielä pesemässä poni, ja siellä se itseasiassa taisi seistä ihan kiltisti. Sen jälkeen palattiin traikulle, ja sinne Zoko ei olisi halunnut mennä, vaikka normaalisti on todella helppo lastattava. Pari kertaa säädettiin traikun ovella, kunnes ärähdin ihan kunnolla ponille, niin sitten se meni sisään.


Kotimatkalla päätin, että Zoko saa pitää lomaa seuraavan viikon, jos olisi sitten paremmalla päällä, kun tämä hiitti ei ollut nyt aunut kerta kun poni oli äkäisellä päällä, vaan oli melkein koko aiemman viikon ollut vähän huonolla tuulella. Nyt loman jälkeen onkin mennyt taas ihan kivasti onneksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti