maanantai 15. syyskuuta 2014

Sandra ja kiukkupäivä



Sunnuntaina Sandra kävi ratsastamassa Zokolla. Ponilla on vähän kiima päällä ja se on joutunut taas vanhaan karsinaansa, joka on vähän erillään muista, koska pihatossa olevan varsan kaveri lähti ratsutettavaksi, niin se piti ottaa sisään, joten se meni Zokon karsinaan. Tämä järjestely on onneksi vain kaksi viikkoa, ja sitten Zoko pääsee takaisin omaan karsinaansa. Mutta niin, tämän ja kiiman takia siis se oli vähän äreänä, ja Sandran mennessä selkään se vähän pompahti jotain omaansa, ja nappasi minua hihasta, ei mitenkään pahasti, mutta nappasi kumminkin. Sandran kanssa poni meni tosi nätisti. On tosi kiva, että nämä vähän osaavammat kuin minä käy välillä ratsastamassa ponia (Sandra ja Oona C: ), että se toimii sitten mulla ja Laurallakin kivemmin. Musta on vaan tullut niin ravimanne, että kaikki ratsu jutut on alkanut unohtumaan.



Sandra opetti ponille vähän asettumista ja semmoista, aika paljon työskentelivät käynnissä ja myös ravissa vähän. Kävin itsekkin välissä laukkaamassa Zokolla, näyttääkseni Sandralle miten se menee, kun ei ihan oikea-oppisesti vielä osaa vaan vähän kiihdyttää laukkaan. Noh, sehän meni sitten hyvin, pari askelta päästiin laukkaa kun tulikin pukki-pukki-pukki ja sitten meinattiin laukata mukana olleen Sandran poikaystävän yli. Onneksi sain ponin käännettyä juuri ennen Samulia ohi hänestä, mutta vähän pelästyin. Sitten Sandra koitti laukkaa ja Zoko olikin ihan ravuri moodissa, ja ravasikin oikein hienosti, se vaan ei ollut ihan se mitä haettiin. Lopulta Sandrakin sai ponin laukkaamaan, ja kaiken kaikkiaan poni meni ihan kivasti aloittelijaksi. Sandrakin on tervetullut uudestaan menemään pikkuisella, taisi itsekkin tykätä, eikä se mikään ihme ole, ei kukaan voi olla tykkäämättä tuosta kullannupusta vaikka välillä possuileekin vähän.









Tää blogi täyttyy vaan näistä ratsukuvista, vaikka todellisuudessa Zokolla ratsastetaan aika vähän :D Kentällä on vaan helpompi kuvata.

2 kommenttia: