maanantai 29. helmikuuta 2016

Ja taas..


Moikka!
Lauantaina päästiin vähän laitumella liikkumaan, kuten edellisessä postauksessa kirjoitinkin. Silloin ponin jalassa ei ollut oikeastaan mitään ontumista havaittavissa. Noh, eilen oli tarkoituksena mennä Heidin ja Roon mukaan peräponiksi. Laitoin ponille suojat jalkaan ja pintelit takasiin, ja eikun matkaan. Heti kun otettiin ravia, huomattiin, että poni ontuu taas. Noh, ei muuta kuin leuka rintaan ja takaisin tallille. Zoko vaikutti tästä vain iloiselta, "jee kerrankin näin lyhyt lenkki!"




Kotona sitten kylmäilin jalkaa 15min, kun se oli vähän turvoksissa, muuten ei mitään lämpöä tms. ja haavatkin näytti ihan hyvälle. Päätin kuitenkin laittaa Zokolle jalkaan betadine hauteen ihan varmuuden vuoksi, ja tulipahan itselle olo, että on edes yrittänyt tehdä jotain.. Toivotaan, että tyttö paranisi pian, olisi jo kova hinku päästä hiittaamaan ponilla. Saa nähdä jääkö taas suunniteltu kauden avaus startti huhtikuussa ajamatta, jos ponilla ei pääse reenaamaan tarpeeksi ennen sitä.





2 kommenttia:

  1. Voi Zoko parkaa ): Toivottavasti Zoko paranee ja pääsette treenaamaan ja sitten starttiin. Mullakaan ei ole sattunut vastaavaa tapausta, niin en tiedä mikä voisi auttaa... Onnea hoitoyritykseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä.. Eilenkin oli vielä ontunut :/ Kiitos :)

      Poista