sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Vain taivas on rajana.. tai lumihanki



Zokon haavat vuohiskuopassa ovat edelleen kipeät, mutta tänään poni ei ontunut, ehkä vähän varoi sitä jalkaa, mutta oli lähes normaali. Lähinnä kuvaus mielessä lähdettiin laitumelle kahlaamaan lumeen, ja otettiin siellä muutamat ravi- ja laukka pätkät. Ponilla oli suora nahkapäällysteinen ravikuolain suussa, eikä sillä ole oikein ratsastaessa mitään sananvaltaa poniin, joten vähän mua vietiin taas.



Meillä oli laitumen portti auki, ja poni rynnisti muutaman kerran siitä pihalle, ja teki äkkikäännöksen tallille päin, ja kaksi kertaa pääsi tasapaino pettämään, ja pääsin maistamaan lumihankea. Zoko oli niin tyytyväisen näköinen, kun sai nakattua minut alas, ja läheisessä tarhassa myös hevoset katselivat tyytyväisen näköisenä, kun joku vähän jekutti ihmistä.





Tänään pääsin myös ensimmäistä kertaa ikinä ratsastamaan Heidin hevosella Tuutikilla. Zokon jälkeen tämä n. 170cm lämminverinen tuntui pikkasen isolta ja pelottavalta, liikkeet oli niin suuret :D Noh, meni ihan hyvin, selvisin sentään hengissä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti