maanantai 1. kesäkuuta 2015

Kesäkesäkesä


Moikka taas, ja oikein mukavaa kesälomaa kaikille joilla loma nyt alkoi!
Itse pääsin lomalle jo torstaina, ja sain tosi hyvän todistuksen, sekä stipendin. Nyt voi olla tyytyväinen itseensä.
Palataan vielä viime viikkoon. Keskiviikkona ajoin Rollan, ja juoksutin Zokon sivuohjien kanssa. En muista enään millainen lenkki mentiin Rollan kanssa, mutta luultavimmin 7km ajettiin suht reippaasti. Zoko meni juoksutuksessa ihan kivasti, laukat vaan on sille aika hankalia ympyrällä, ja sivuohjien kanssa vielä hankalampia, joten muutaman yrityksen jälkeen otin sivuohjat laukkojen ajaksi pois. N. 30 min juoksutin ponia, ja se tuli vähän hikeenkin.



Torstaina tulin päättäreiden jälkeen melkein suoraan tallille, eli mekko päällä tallille menin. Vähän tallilaiset ihmetteli, että kuinkas sitä noin hienona ollaan. Vaihdoin vaatteet sitten, ja mentiin Heidin kanssa kuvaamaan heppoja laitsalle. Oli tosi hauskaa, kuten kuvista saattaa huomata. Keksittiin soittaa kännykästä hevosen hirnuntaa, jotta hevoset laittaisivat korvat eteen, ja nostaisivat päänsä heinistä, ja varsinkin Zokon ja Roon reaktiot oli kyllä niin hauskaa katsottavaa.

Kuvaamisten jälkeen lähdettiin vielä ajamaan Zoko, ja otettiin Rolla peräponiksi. Lenkki meni ihan kivasti. Mentiin taas n.7km ja suht reippaasti.
Ajon jälkeen kun kamat oli laitettu pois, niin menin vielä syöttämään Zokolle vihreää.
Sen jälkeen alettiin tekemään iltatallia. Olin Heidin kanssa tallilla yötä, itse olin vain to-pe, Heidi oli koko viikonlopun.



Seuraavana päivänä autoin Heidiä tallin siivoomisessa yms, aamutalliin en jaksanut herätä. Kun talli oli hoidettu, Heidi hieroi Rollan ja Ellan, ja sillä aikaa kun Heidi hieroi Rollaa, minä harjasin Ellaa, jotta mammakin saisi välillä vähän huomiota.
Sen jälkeen lähdettiin Heidin ja Toon mukaan Zokon kanssa maastoon. Mentiin pelkällä satulahuovalla, koska en tykkää mennä satulalla, sillä istun jotenkin niin vinossa, että satula karkaa oikealle. Ehkä tämä ilman satulaa meno suoristaisi minut.



Mentiin aika lyhyt lenkki, joku 5km. Laukkailtiin aika paljon, ja Zoko meni yllättävän kivasti. Laukat nousi tosi helposti verrattuna aiempiin kertoihin. Lenkin jälkeen minulle tulikin aika kiire lähteä bussiin, mutta ehdin kuitenkin.
Lauantaina oltiin pikkusiskoni kanssa Linnanmäellä, ja Zoko sai viettää vapaapäivää.
Eilen kävin moikkaamassa Zokoa, kun äiti lähti hakemaan Heidiä tallilta. Hoidin vaan ponin hännän, jota se on alkanut hinkuttaa vähäsen jo. Tuo aine on tuntunut toimivan ihan ok, kun ei ole hinkutus vielä pahentunut.



Myös Rollaa ja Ellaa kävin moikkaamassa sen verran, että syötin niille vähän leipää.
Tänään olisi myös tarkoitus mennä tallille, ja ajaa molemmat ponit. Tässä alkuviikosta pitäisi myös molemmilla poneilla olla kengitys, mutta en varmaan pääse itse katsomaan kengitystä, kun menen kaverille Helsinkiin ti-ke.

Ja vielä loppuun kerron, jos en vielä ole sanonut, niin meidän suunnitelmat muuttuivat taas, eli depyyttistartti ei olekkaan Loviisassa, vaan nyt tähtäimenä on Orimatilan poniravit 26.7. Molemmille poneille vaan 1000m matka, ja paalulta 3.30 Rollalle, ja Zokolle 2.45

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Mitä ainetta olet laittanut Zokon häntään?

    VastaaPoista