perjantai 27. maaliskuuta 2015

Tunnustus, ostoksia


Terve taas!
Tässä on taas tullut hieman taukoa viime postauksen jälkeen. Siihen on ihan järkevä syy, tosin sellainen, jota häpeän, enkä ensin ajatellut kertoa edes siitä täällä blogissa, mutta jaetaan nyt kaikki ilot ja surut.
Zoko on viettänyt taas viikon lomaa, ja palaili treeniin tiistaina. Syy tähän lomaan on se, että Zoko rokotettiin taas, aiemmin se rokotettiin siis vähän reilu kuukausi sitten. Ja se on se asia siis mitä häpeän, eli että Zokon "rokotusohjelma" jouduttiin aloittaa alusta, kun rokotukset pääsi menemään vanhaksi. Syksyllä kyselin tallinpitäjältä, että onko el tulossa jossain vaiheessa tulossa rokottamaan, ja hän sanoikin silloin, että seuraavassa kuussa on luultavasti tulossa.
No, ei se sitten tullutkaan, ja siinä vaiheessa kun sen tajusin, oli Zokon rokotukset jo mennyt vanhaksi.
Noh, nyt on sitten rokotukset kunnossa, ja hippokseenkin ilmoitettu, kun keskiviikkona käytiin Heidin kanssa Vermossa katsomassa raveja.
Kun tämä murhe on murehdittu, onkin seuraavana se, että eikai poni vaan ole kasvanut yli mitoista. (B-kategorian poni saa olla max. 130cm säkäkorkeudeltaan. Zoko mitattiin viime syksynä  129cm korkeaksi)



Eilen kävin ajamassa Zokon, ei tosin menty kuin 5km, sillä neiti oli tiputtanut vaihteeksi oikean etukenkänsä, ja tiet olivat osittain jäässä ja kivikovat. Lenkki meni todella surkeasti, menomatkalla Zoko oli ihan haluton, ja tuntui että juuri ja juuri liikkui eteenpäin. Kun sitten käännyttiin huonon tien takia ympäri, ei se tien kunto enään tuntunut haittaavan Zokoa, kun lähdettiin alamäkeen ihan täysiä pari askelta ravia, ja sitten laukalla koko mäki alas, kuskin epätoivoisesti roikkuen ohjissa. Kun oltiin varmaan 500m laukattu ilman että poni reagoi mitenkään hidastus pyyntöihini, oli pakko alkaa vähän sahaamaan, mutta sekään ei auttanut. Kun laukka vihdoin tippui raville, jatkettiin ravilla sitä haipakkaa lähes kotiin asti, ja kun vihdoin sain ponin käyntiin, se vielä monta kertaa koitti raville. Huoh, että tuo osaa olla välillä raivostuttavakin, onneksi harvemmin.

Helmikuu
Maaliskuu

Rakennekuvat taas, tällä kertaa vähän onnistuneempi kuva, ponikin näyttää ihan edustavalta, ja on sen verran ryhdikkäänä, että masukin näyttää pienemmältä.
Ainiin, sain maanantaina kipsin pois! Ihanaa kun on taas kaksi kättä, vaikka ei tuo vielä täysin normaalisti toimi. Maanantaina käytiin myös Heidin kanssa Lahdessa Wahlstenilla ja ravikauppa.fillä/Horzessa. Mukaan lähti siniset poskihimmentimet Wahlstenilta, ja ravikauppa.fistä polvisuojat, takajalansäärisuojat ja horzen siniset takajalan hivutussuojat sekä jousto-chambon. Ajattelin, teen taas jossain vaiheessa uuden varustepostauksen, kun kamaa on taas kertynyt. Esittelisin siinä siis kaikki nämä"uudet" tavarat, mitä en aiemmassa esitellyt. Ja jos en tee niin näkyyhän ne kamat varmaan jossain kuvissa tulevaisuudessa.

Anteeksi jos postauksen teksti on ollut kamalaa, jotenkin ei oikein runosuoni kuki tänään.
Ja kuten olen muutamassa aiemmassa postauksessa maininnut, niin käykääpä seuraamassa instassa, jos haluaa ajankohtaisempaa tietoa meidän kuulumisista, sinne kun tulee vähän useammin päivitettyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti