keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Pitkästä aikaa tallilla


Moikka!
Pääsin tänään pitkästä aikaa taas tallille, viime kerrasta ehti mennä melkein viikko, sillä tulin vielä murtuneen käden lisäksi kipeäksi, ja vietin koko viikonlopun kotona sängyssä netflixiä tuijottaen. Heidi tuli myös kipeäksi, joten apukätenikään ei tullut kuin vasta tänään tallille.
Tänään käytiinkin sitten ajamassa Zoko, ja kyllä huomasi että lomaa on tullut vietettyä. Ajoin koko lenkin itse, mutta jos Heidi ei olisi ollut mukana, niin oltaisiin pariin kertaan kotiuduttu vähän tarkoitusta aikaisemmin. Lumikokkareet olivat meinaan niin hurjan pelottavia, että ensimmäisen kohdalla poni alkoi keulimaan, ja kääntyi salamana kotiin päin, ja minulla rampana ei ollut mitään sanomista siinä. Heidi onneksi hyppäsi sitten kärryiltä ja talutti tytön ensimmäisen lumikokkareen ohi, niin sitten seuraavien ohi päästiin yksin, mutta piti niitä silti vähän väistää tien toiselle puolelle ja mulkoilla.
Muuten lenkki meni tosi hyvin, ja poni vaikutti innokkaalta lomailun jälkeen.



En muista olenko maininnut jossain aikaisemmassa postauksessa, mutta Zokolta on lähtenyt varmaan jo ainakin kuukauden ajan karvaa. Ihan järkyttävää miten kauan sitä riittääkään, tosin olihan tuo poni aika mammutti.
Rollalta taas ei vielä lähde yhtään karvaa irti, ja se on kyllä ollut ihan järkyttävässä mammutti karvassa. Jalatkin näyttää kaksi kertaa paksummilta kuin ovat :'D


 Dina
 Nana
Luna

Tein blogille instagram-sivun, käykääpäs seurailee:

4 kommenttia: