maanantai 9. helmikuuta 2015

Rollan kuulumiset, viikon suunnitelmaa


Viikonloppuna laitettiin osa hevosista, mukaan lukien Zoko ja Rolla laitumelle. Alkuun ne vähän innostuivat juoksemaan, mutta tosi nopeasti ne rauhoittuivat. Kyllä hevoset kumminkin varmaan tuolla laitumella enemmän liikkuivat, kuin normaalisti tarhassa.
Rolla liikkui viime viikolla tiistaina, keskiviikkona ja torstaina. Itse ajoin sillä vain keskiviikkona, vaikka maanantainakin olin tallilla, mutta Zokon ajettuani kamalassa räntäsateessa, ei huvittanut valmiiksi märillä vaatteilla mennä uudestaan kylmettämään itseäni.
Lauantaina kun laitettiin Ella ja Rolla laitumelle muiden kanssa, niin sillä aikaa, kun oltiin ajamassa Zokolla, nämä kaksi pikkupirulaista päättivät lähteä omille teilleen. Eivät ne onneksi pihattoa kauemmaksi lähteneet..

Suunnitelmana tälle viikolle olisi, että ajaisin Rollan maanantaina ja keskiviikkona, molempina päivinä n. 6-7km lenkki reipasta hölkkää. Rollan puolylläpitäjä käy varmaan tiistaina ja torstaina ja vkloppuna.
Zokolla ajattelin ajaa maanantaina 7km reipaasti, keskiviikkona n.10km aika rennosti, hölkällä kumminkin, ja torstaina taas selästä jotain kevyttä. Viikonloppuna ajetaan varmaan Rollan kanssa yhteislenkkiä joku 6-7km melko kevyesti.



piehtarointia :D

 kevyt peräpää

Nämä kaksi kerrankin sovussa^^ Ella usein puolustaa Rollaa niin kovasti, että kukaan ei pääse lähellekkään, mutta lauantaina Ella ja Zoko hengailivat kokoajan yhdessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti