perjantai 11. maaliskuuta 2016

Hyviä uutisia



Moikka!
Puuta on nyt pakko koputtaa, mutta tällä hetkellä poni tuntuu taas tosi hyvälle, hokin polkemat on melkein parantunut, eikä ontumisesta tietoakaan. Lisäksi tässä parin päivän aikana on tapahtunut niin paljon kaikkea muutakin hyvää, että nyt vaan odotellaan sitä, milloin se ala-mäki taas alkaa.
Noh, yritetään pysyä positiivisella mielellä, nyt kun siihen on aihetta! Tällä viikolla uskalsin keskiviikkona lähteä ajamaan Zokoa, mutta silloin poni tuntui aika huonolta, jos koitti mennä yhtään hölkkää kovempaa, tuli ihan ihme kipitystä, tai sitten laukkaa. Toki meillä on teiden pohjat aika huonot, kun lumi on vähän sulanut sohjoiseksi.



Tänään lenkillä kuitenkin poni päätti yllättää, olemalla reippaalla päällä, ja ravikin luisti jo paljon paremmin, vaikka edelleen pohja oli vähän kehno. Molempina päivinä mentiin 7km lenkki, keskiviikkona vähän rauhallisempi, ja tänään reippaampi. Nyt vaan kunnon teho reeniä, että päästäisiin ensi kuussa sinne starttiin. Onneksi Zokolla on sen verran hyvä pohjakunto, että tässä saattaa olla jotain toivoakin.


5 kommenttia:

  1. Ihanan aurinkoisia kuvia! Pohjat on tosiaan kyllä aika kehnossa kunnossa nyt, mutta kohta taas kuivaa sen verran että pystyy kunnolla ajamaan :)
    http://pikkuponin.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Mä en sitten ikinä osaa kirjoittaa... Poistin ton mun aikaisemman kommentin koska huomasin siinä olevan kirjoitusvirheitä, vaikka mukamas tarkastin sen... Mutta kirjoitan nyt uudelleen.
    Hyvä, että Zoko on taas parempi ja toivottavasti teille ei tule vähään aikaan alamäkiä ponin terveyden suhteen (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D hahha semmosta sattuu ! Joo niimpä :) jos vaikka joku päivä pääsisi taas radalle :)

      Poista