sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

hiittiä, starttia?



Moikka!
Ollaan Zokon kanssa reenailtu nyt ahkerasti, ja menty kotonakin hiitti-tyylisiä lenkkejä, ja poni on tuntunut ihan hyvältä, takajalat välillä sekoilee laukalle, mutta vauhdit alkaa näyttää ihan mukavilta, ja kunhan päästään hokkikengistä eroon, ja pohjat paranee, niin luulisi ravinkin paranevan vielä.



Huomenna ollaankin lähdössä ihan raviradalle hiitille. Lähdetään Kouvolaan asti, jotta Zokon uusi kuski pääsee testaamaan ponia ennen starttia. Kauden avaus startiksi ollaan katsottu 3.4. Kouvolassa. Ainoana hidasteena tässä on se, että en ole muistanut ilmottaa Zokon rokotustietoja hippokseen, ja ne on kerinneet vanhentumaan, joten tässäpä yritetään järkkäillä. Tiistaina loppuu ilmo, ja tässä on tosi pahasti nää pyhät just, niin eihän mikään ole auki.




Jos ei nyt Kouvolan starttiin päästä, niin Lappeessa on 24.4 seuraava yritys. Seuraava pelon aihe on taas mittaus. Ponit mitataan 6 vuotiaaksi asti aina ennen kauden ensimmäistä starttia, ja Zoko on ollut juuri 129cm lyhkäsessä kaviossa viimeksi, maksimi korkeushan on se 130cm, tai ei ole raveihin asiaa.





2 kommenttia: