tiistai 11. elokuuta 2015

Videota ja kuulumisia


Moikka taas!
Nyt on nää viimiset kesälomaviikot ollut melkoisen kiireisiä, ja siksi ei ookkaan blogin puolella paljoa mitään kuulunut meistä.
Viime postauksessa sanoin, että oltaisiin startissa seuraavan kerran ypäjällä tai orimattilassa, mutta ypäjä jäi välistä, koska sisko ei suostunut viemään meitä sinne. Harmitti kyllä, sillä oisi ollut parhaat sarjat meille pitkään aikaan..
Orimattila taas jäi välistä, kun porukat lähti mökille, ja olisivat joutuneet tulla aikaisemmin kotiin jos oltaisiin orimattilaan lähdetty, sekä sielä oli ihan hullut nousut 4s/20m ja Zokolle olisi ollut 2000m matka niin noilla nousuilla olisi ne yli 30s nopeammat ponit tulleet hurahtamalla ohi ja me vähintään puoli kierrosta jäljessä.

Ollaan reenailtu Zokon kanssa nyt niin että kaksi kertaa viikossa ajetaan kotona hiittiä, ja kolmas liikutuskerta sitten ihan perus hölkkälenkki, ja muuten on vapaata. Ravi on tytöllä ollut vähän hukassa, tuolta videoltakin näkyy mm. Orimattilan startista jo, että ravi ei ihan priimaa ole. Mutta muutama lenkki sitten ravi oli vielä kamalempaa, nyt alkaa olemaan jo vähän parempaa edes. Ponilla on ollut kiima päällä, en tiedä johtuisiko siitä tuo kummallinen ravi. Huoh, välillä tekisi mieli vaan luovuttaa.

Rolla on saanut uuden ylläpitäjän, mutta ponilla ei ole kenkiä kuin yksi jalassa, ja siksi ei ole vähään aikaan kunnolla liikkunut. ei olla vielä ylläpitäjän kanssa sovittu tarkasti miten liikutan Rollaa jatkossa, mutta kunhan koulut alkaa, niin varmaan alkaa selviytymään.

Liikutan nykyään myös n.3 kertaa viikossa tallin pitäjän 2v lv-tammaa Weekoa. Sama varsa joka opetettiin Heidin kanssa ajolle talvella. Weeko on myös Heidin hevosen Tuutikin täys-sisko.

Weeko viime talvena

2 kommenttia: