maanantai 27. heinäkuuta 2015

Orimattila 26.7 | Zoko



Hevonen / OhjastajaAika   KerroinPalkintoMatka:rata 
1.2Fentti Taja Lepistö2.33,6 100 €1000:2Selostus / Video / TotoTV
2.3Corall Moona Espo2.38,7 50 €1000:3Selostus / Video / TotoTV
3.4Sir Ruubert Valma Lipo2.40,3 30 €1000:4Selostus / Video / TotoTV
4.7Golden Lion Jenni Rautiainen2.27,7 20 €1100:1Selostus / Video / TotoTV
5.1Zoega II Jenni Wallin2.46,4  1000:1Selostus / Video / TotoTV
6.8Vittorio Wee Milla Huttunen2.30,7  1140:1Selostus / Video / TotoTV
7.6Ai.Ka. Emeliina Lotta Jaatinen2.42,7  1060:1Selostus / Video / TotoTV
8.5Hallakorven Hilma Ida Silmäri2.51,2  1020:1Selostus / Video / TotoTV
2.10.0/Fentti 2.58.0

Linkki videoon


Myös Zokolla oli siis ensimmäinen startti Orimattilassa.
Mittaukseen ja tunnustukseen päästiin Rollan jälkeen, ja se oli se mitä kaikista eniten jännitin, oli itku lähellä, ja kädet vaan tärisi siinä, en halunnut edes katsoa mittaan, kun Zokoa mitattiin. Kysyin Janinalta, että mitä mitta näytti, kun oltiin päästy pois mittauksesta hyväksytysti, ja hän sanoi että kai 127cm. Tänään tarkistin passista, niin sinne oli merkitty 129cm, eikä mitasta otettu edes kengän mittaa pois, eli periaatteessa Zoko oli 128,5 :D Nyt voi huokaista helpotuksesta.

Olin yllättynyt siitä, miten tuona päivänä minua ei edes erityisemmin jännittänyt, muutoin kuin tuossa mittauksessa. Ehkä olin koko edeltävän viikon jännittynyt tuon päivän edestä.
Mittauksen ja tunnistuksen jälkeen palattiin traikulle, ja laitoin Zokolle suojat valmiiksi, ja loimet selkään molemmille poneille, kun satoi vähän.
Valjastin Rollan ja lähdin lämmittelemään sitä, ja sillä aikaa Janina talutteli Zokoa.



Kun tulin Rollan lämmityksestä, kello oli n. 12.45. Tarkoitukseni oli ollut, että olisin heittänyt myös Zokolla tässä välissä yhden lämmittely kierroksen, mutta ehdin vain heittää silat ja kärryt, kun piti lähteä jo pyörimään kokoontumisrinkiin Rollan kanssa.

Zokon lämmitys meni siis vähän pieleen, heti Rollan startin jälkeen kiiruhdin Zokon luo, ja hyppäsin kärryille. Tarkoituksena oli ajaa kaksi rauhallista kierrosta sekki auki, mutta Zoko oli toista mieltä, ja kuljeti ensimmäisen puoli kierrosta minua kuin rukkasta, pää ihan vinossa, kun ulko rata oli niin pelottava. Puolen kierroksen jälkeen aloin saada edes jotain tuntumaa poniin, mutta edelleen se kaahotti vähän turhan kovaa. Mentiin toinen kierros, ja hölkkäilin Heidin luo laittamaan sekkiä kiinni. 5 min esittelyyn, päätin, että menen vain puoli kierrosta ja käännyn takaisin, vaikka tarkoituksena oli mennä yksi reippaampi kierros sekki kiinni. Zoko ei oikein lähtenyt reippaasti, vaan vänkäsi vastaan, ja kun käskin eteen, tuli laukka. Startti alkoi huolestuttaa, että mitenköhän tämä nyt menee.



Käännyttiin puolikkaalta takaisin, ja nyt Zoko tuntui onneksi vähän paremmalta. Olisin halunnut kävellä varikolla vähän ennen starttia, mutta heti kun tulin paikalle, niin lähdettiin esittelyyn. Koitin sitten himmailla esittelyn, mentiin ihan pikku hölkkää.

Johdettiin Zokon kanssa volttia, ja meni ihan hyvin. Zoko myös lähti ihan asiallisesti voltista. Pysyttiin kolmen kärjessä takasuoralle asti, mutta sitten Sir Rubert tuli ohi. Jatkettiin siinä aika tasaista vauhtia, en uskaltanut käskeä yhtään ponia, kun tuntui, että laukat voisi olla aika pinnassa. Yhtään laukkaa ei kuitenkaan startin aikana tullut, mihin olen tyytyväinen.
viimeisessä kaarteessa Golden Lion tuli vielä meidän ohi, ja niimpä tultiin maaliin viidensinä.

c: Kaisa Vihervuori


Olen ihan tyytyväinen sijotukseen, ja siihen että tuli hyväksytty  juoksu. Aika 2.46,4 olisi voinut olla parempi, mutta tästä on ihan hyvä jatkaa, ja voitto tuli jo siinä, että Zoko oli alle 130cm

Seuraava startti on mahdollisesti lauantaina ypäjän ponikuninkuusraveissa, tai Orimattilassa perjantaina.


4 kommenttia:

  1. Hieno polle ♡ ja minä siellä sammakon näkösenä xD

    VastaaPoista
  2. Onnea molemmille poneille ja tietenkin myös sulle upeista juoksuista:) Toivottavasti Megakin juoksisi yhtä hyvin lauantaina. Mitä Zokon rintaremmissä lukee, kun kuvista ei koko tekstiä näy? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon :) ! Pidän peukkuja teille ! Rintaremmissä lukee "B*tch I'm fabulous!" :D

      Poista