maanantai 24. elokuuta 2015

Kuulumisia, tubecon2015


Hei taas!
Ollaan treenailtu ihan normaalisti, Zoko kengitettiin n.viikko sitten, ja nyt ravi on ollut taas rutkasti parempaa! Ilmoitin poneja Kouvolaan, mutta Rollaa en saanut ilmoitettua eräistä syistä, ja Zokon sarja sitten meni peruun, kun siihen oli Zokon lisäksi ilmoitettu vain kolme ponia. Harmitti todella, sillä russeilla on muutenkin niin harvoin lähtöjä, ja pitkästä aikaa Zoko tuntui taas paremmalta.
Aina ei voi saada mitä haluaa nähtävästi, läheskään.

 Zoko piehtaroi yhtenä päivänä liian seinän vieressä ja jäi jumiin. Se kyhjötti tuossa asennossa pitkään, kunnes olin menossa auttamaan ponia, niin iski paniikki ja se alkoi potkimaan seinää niin kauan, kunnes sai polkaistua itsensä ympäri, ja pääsi ylös.

 Valtteri

Oltiin toissa viikonloppuna kaverini Siirin kanssa Tubeconissa. Minähän olin siellä viime vuonnakin, ja oli niin kiva tapahtuma, että kun Siiri kertoi haluavansa tuonne, olin heti mukana. Ostimme liput juuri edeltävänä iltana siitä, kun aamulla sitten tuli ilmoitus, että nyt ne liput on loppuunmyyty! 10 000 ihmistä oli hartwall areenalla, ja oli kyllä aika huikeeta! Oltiin lähes koko aika päälavan edessä. Meet & greeteissä ei viitsitty käydä, kun niihin oli aivan jäätävät jonot, ja aikaa vähän, joten oltaisiin luultavasti jonotettu turhaan. Sain kuitenkin nimmareita ja yhteiskuvia aika paljon, kun törmäilin tubaajiin käytävällä yms. 
Olin koko viikonlopun Siirillä Helsingissä, ja sunnuntaina käytiin vielä Rautatientorilla katsomassa kun Kasmir teki Cooking with Kasmir ohjelmaa. Saatiin nimmarit js yhteiskuvat kasmirinkin kanssa, ja päästiin näkymään heidän videollaan :'D



 From the bushes
 Pale
 Noste & Protro
 Johannes
 Kasmir

Ponit treenailee nyt seuraavaa starttia, 13.9 Kouvolaa varten. Huomenna käydään myös Riihimäellä harkkareissa, mukaan oli ilmoittautunut ainakin äsken vain yksi poni meidän lisäksi. :/

//Anteeksi tämä tönkkö teksti. Teki mieli kirjoittaa, kun taas on tullut taukoa sen verran, mutta inspistä ei periaatteessa ole. Jotenkin tekisi mieli laittaa blogi tauolle joksikin aikaa, mutta enpä tiedä. Tuntuu, että aikakaan ei oikein riitä mihinkään.


2 kommenttia: