keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Uusi kaveri !




Viime viikon lauantaina saatiin Zokon kanssa lenkkikaveriksi Zokon entinen tarhakaveri, Rolla. Rollalla alkaa nimittäin käymään yksi tyttö pari kertaa viikossa liikuttamassa sitä, niin näytin hänelle vähän maastoja. Rollalla ei vielä ole oikeastaan minkäänlaista kuntoa, kun ei sitä ole liikutettu paljoa, niin ei ollut mikään kovin hyvä lenkkikveri Zokolle, ja koko lenkki meni tosi rauhallisesti, käveltiin lähes koko matka ja välillä pysähdyttiinkin odottamaan Rollaa. Käytiin sitten Zokon kanssa vielä vähän reippaammin menemässä yksin pieni pätkä.





Eilen kävin ratsastamassa Zokolla, mentiin vain 5km pituinen lenkki, mutta tähän ei kovin kauaa mennyt, sillä kun käännyttiin takaisin, niin Zoko lähti taas viemään kiitolaukalla kotia päin, ja vauhti oli 1000m matkalla n. 2.10 min. Noin puoli kilometriä ennen kotia sain Zokon hidastamaan käyntiin, ja sitten käännyttiinkin ympäri ja käveltiin vähän matkaa takaisin päin ja tultiin rauhallisemmin sitten vielä ravissa, ja se meni ihan hyvin sentään. Suora nahkakuolain maastossa ratsastuksessa menee nyt kyllä vaihtoon, ei sillä saa mitään tehtyä, kun poni nostaa pään taivaalle ja kiitää korvat hörössä onnessaan. Noh, ainakin sillä oli hauskaa.






Olen alkanut myös liikuttaa Rollaa maanantaisin ja torstaisin, eli siitäkin saatan kertoa täällä blogin puolella. Rolla on 4v shetlanninponi, ja luonteeltaan vähän riiviö lapsi, mutta päättäväisen ja ponille oman paikan näyttävän ihmisen kanssa se on oikein fiksu tyttö, vaikka testaileekin aina vähän jos pääsisi helpommalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti