lauantai 24. lokakuuta 2015

Osaa se välillä olla kivakin


Moikka!
Zoko on nyt ollut lauantain startin jälkeen ihan vaan lomalla, ja en käynyt tallillakaan melkein viikkoon. Zoko keksi yhdessä vaiheessa karkailemisen, ja monesti löytyi tallin pihasta aidan väärältä puolelta. Aidassa ei ilmeisesti kulkenut sähkö kunnolla, mutta nyt asia on korjattu, ja muutaman kunnon tällin jälkeen Zoko vissiin uskoi, että aidan sisäpuolella pitäisi pysyä. Ensiviikon keskiviikkona on ponilla klinikka aika, ja sielä olisi tarkoitus ainakin raspata hampaat, ja tutkia jalat jos sieltä löytyisi syytä ravin epäpuhtauteen. Lisäksi tutkitaan sitä, kun Zokolta on nyt pitkään tullut paksua räkää etenkin kovaa mentäessä.





Tänään kävin pitkästä aikaa sitten tallilla pyörähtämässä, ja tarkoituksena oli ajaa Weeko Heidin puolesta, mutta joku muu olikin käynyt jo ajamassa sen. Olin jo ottanut tamman käytävälle, kun aloin katsomaan, että sillä näkyy silojen kuva selässä.
Soitin sitten Jennalle, Rollan ylläpitäjälle ja kysyin josko voisin ajaa Rollan. Se sopi hänelle, ja menin sitten ihan kunnon lenkin, n.10km. Mentiin aika rauhassa, käveltiin normaalia enemmän, mutta ravi oli pikkuisella todella reipasta, ja ihan painoi kädellekkin, joten ravia ei menty ihan niin rauhallisesti. Olin sen verran myöhään liikkeellä, että oli jo ihan pimeää, mutta kuu loisti kirkkaana taivaalla, ja heijastui myös lätäkköjen pinnasta, mikä oli Rollan mielestä hirveän pelottavaa, ja jokaisen lätäkön kohdalla täytyi pysähtyä.




Rollan lenkin jälkeen kävin myös tuota omaa poniani moikkaamassa. Ilmeisesti sillä oli ollut ikävä, sillä kun menin karsinaan, jäi heinät ponilta sivuun. Kyykistyin  ponin eteen, ja Zoko alkoi heti hellästi hieromaan päätänsä minun päätä vasten, ja puhalteli lämmintä ilmaa sieraimistaan naamaani. Osaa se välillä olla kivakin :D Kun lähdin karsinasta nopean rapsuttelu hetken jälkeen, yritti Zoko tulla väkisin perässä, ja kun työnsin sen takaisin, niin naama oli niin nurinpäin.


 Postauksen kuvittajina toimi vanhat kuvat, osa aiemmin blogissa olleita ja osa "käyttämättömiä" kuvia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti