tiistai 23. joulukuuta 2014

Pellolla



Morjens taas!
Tänään rikottiin varmaan tämän talven pakkas-ennätys, mikä täällä etelässä tarkoitti vähän alle -10 astetta. Se kumminkinkin tuntui ihan jäätävän kylmältä, kun nyt koko talvi on ollut sitä max -2.. Kaiken lisäksi jätin pari viikkoa sitten vahingossa hyvät lämpimät rukkaseni urheiluhallille, joten joudun käyttämään huonoja vanhoja talviratsastushanskoja, ja kyllä muuten jäätyi kädet tänään. Sitten niiden vidoin alkaessa sulaa ei voinut kuin haukkoa henkeä, kun tuntui niin ikävältä.



Zokon kanssa suunnattiin siis pellolle, koska siellä on helpompi kuvata, ja maan ollessa jäässä siellä saa mennäkin. Pelto oli vain tosi huono ajaa ainakin noilla ponikärryillä, kun oli vähän epätasaista yms. Myöskään Zokon meno ei näyttänyt kovin helpolta. Niimpä sen, ja kamalan kylmyyden takia menimme vain kaksi kierrosta pellolla, mikä tarkoittaa n. 5km. matkaa. Zoko tuli kumminkin ihan hyvin hikeen, olihan siellä pienessäkin lumihangessa vähän vastusta tietekin.


Loppuun vielä Marraskuun ja tämän kuun rakennekuvat. Viime kuussa unohdin laittaa rakennekuvan jostain syystä, pahoittelen, mutta tässä sekin nyt tulee.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti