perjantai 13. marraskuuta 2015

Kiirettäkiirettä


Heippa taas!
Nyt ei edes voi sanoa, että olisi paljoa kirjoitettavaa, vaikka taas edellisestä kerrasta on jonkin aikaa.
En meinaan ole millään kerinnyt käymään tallilla kuin tyyliin kerran viikossa, ja se harmittaa minua todella paljon. Vaikka Zoko onkin saikulla, ja vain kävelytys liikunnalla, olisi se kivaa edes kävelyttää sitä, ja Rolla kaipailisi myös liikutusta, kun lupasin sne omistajalle, että liikutan siihen asti, kun Rolla saa uuden ylläpitäjän.
Sen lupauksen jälkeen olenkin jopa kaksi kertaa liikuttanut Rollan, ja vain kerran kunnolla, eli ajaen.
Tänään kävin siis ajamassa Rollan, mentiin suht hiljaisessa vauhdissa, mitä nyt sain ponia pidäteltyä, niin 10 km lenkki. Kolme kertaa lenkin aikana Rolla lähti mitään varoittamatta täysiä kiitolaukalla eteen, ja eipä ollut paljoaa sanomista.
Otin Rollalle Zokon hiittikärryt, ja oli hassua ajaa niillä, kun poni olikin niin matala.


Zokon kanssa käytiin tänään kentällä, jossa aluksi mentiin maasta käsin 10 peräkkäistä puomia, joista joka toinen oli aluksi vasemmalta puolelta korotetttu. Ideana oli siis vahvistaa ponin vasenta selkä lihasata ja takajalkaa, jotka ovat heikompia. Kentällämme on tosi raskass pohja, joten en itsse jaksanut puolta tuntia pidempään kävellä siellä, vaan hyppsin sitten ponin selkään. Menimme selästä myös puomeja ja ympyröitä vasempaan kierrokseen. Puomit poni malttoi mennö tosi nätisti, mutta muuten ei keskittynyt yhtään.

Toivotaan, että saan kohta ajokortin, niin helpottuu tallilla käyminen huimasti, kun ei ole enään riippuvainen busseista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti